След бележит пропуск на Доминик Калвърт-Люин през първото полувреме и

...
След бележит пропуск на Доминик Калвърт-Люин през първото полувреме и
Коментари Харесай

Евертън дрънна лошо Нюкасъл, огромен пропуск беляза мача

След изтъкнат пропуск на Доминик Калвърт-Люин през първото полувреме и три безответни гола през второто, Евертън съумя да подчини с безапелационното 3:0 гостуващия Нюкасъл Юнайтед в мач от 15-ия рунд на Висшата лига.

По този метод „ карамелите “ записаха две следващи победи в британския футболен хайлайф за първи път от повече от година насам. Дуайт МакНийл откри резултата за домакините след изострен удар в 79-ата минута, а Абдулай Дукуре удвои актива на Евертън в 86-ата след пас на Джак Харисън.

В шестата минута от добавеното време на срещата пък португалецът Бето осъществя първия си гол с екипа на „ карамелите “ във Висшата лига и оформи крайния резултат против клетите „ свраки “. Нюкасъл не съумя да затрудни противника, като отборът на Еди Хау е тотално обезкървен след редицата травми, които сполетяха „ джордитата “.

Знаков миг от срещата обаче ще остане гигантският пропуск на Калвърт-Люин в 39-ата минута, откакто нападателят не съумя да се разпише от няколко метра от вратата на противника.

Успехът извади Евертън от рисковата зона и отборът към този момент е 17-и с 10 точки, до момента в който Нюкасъл след този кръг е седми с 26 точки, на 10 за водача Арсенал и четири зад четвъртия Манчестър Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР