След баскетболния отбор Индиана Пейсърс от NBA, сега Motorola обяви,

...
След баскетболния отбор Индиана Пейсърс от NBA, сега Motorola обяви,
Коментари Харесай

Motorola e новият спонсор на Чикаго Файър

След баскетболния тим Индиана Пейсърс от NBA, в този момент Motorola разгласи, че ще поддържа и футболния Чикаго Файър. Двете страни подписаха тригодишен контракт за спонсорство. Логото на Motorola, чиято централа е в Чикаго, ще стои на представителните и подготвителните екипи на футболистите за целия период на партньорството.

Новата екипировка беше показана публично пред медиите от международния първенец и централен полузащитник на Чикаго Файър Бастиан Швайнщайгер, капитана на тима Дакс Макарти и носителя на " Златна обувка " за 2017 година Неманя Николич.

Екипите ще бъдат налични в комерсиалната мрежа за почитателите на клуба от 1 март.
 Снимка 402160
Източник:

" Изключително разчувствани сме, че Motorola е нашият нов сътрудник. Това е международно различим бранд, който, също като нашия тим, се гордее с чикагските си корени. Нямаме самообладание да представим Motorola на почитателите на MLS (Мейджър Лийг Сокър, най-висшата дивизия на шампионата на Съединени американски щати по футбол) и на футбола въобще ", разяснява оперативният шеф на Чикаго Файър Джон Ърбан.

" Като компания, стартирала дългия си и сполучлив път точно от Чикаго, ние сме щастливи да подкрепим своя роден град точно посредством партньорството с Chicago Soccer ", отбелязва Руди Калил, вицепрезидент и общоприет управител на Motorola за Северна Америка. " Също като Motorola, Чикаго Файър се е устремил енергично напред, решен да завоюва. Това кореспондира директно с нашата корпоративна задача и прави партньорството ни още по-лесно ".

През целия период на контракта играчите на Чикаго Файър ще употребяват смарт телефони и аксесоари Motorola, с цел да основават забавно и богато образно наличие за обществените медии.
 Снимка 402159
Източник:

Това партньорство е следващото, с което Motorola показва поддръжката си за заслужили спортисти по целия свят. Само преди месец компанията стана формален спонсор на Индиана Пейсърс.

Припомняме ви, че Motorola България поддържа от 2016 година насам националния ни тим по художествена гимнастика. Партньорството с БФХГ ще продължи най-малко до есента на 2020 година, когато се чака " златните девойки " да имат " златна " година и да показват сполучливо страната ни на Олимпиадата в Токио.
 Снимка 402158
Източник:
 Бастиан Швайнщайгер: Разбрахме се с Чикаго Файър
Швайнщайгер: Разбрахме се с Чикаго Файър

" Ще бъда в тима и следващата година "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР