След бързи действия на служители от ГДНП е установена симкартата,

...
След бързи действия на служители от ГДНП е установена симкартата,
Коментари Харесай

МВР: Румънец е изпратил заплахата към Каримански и е напуснал страната


След бързи дейности на чиновници от ГДНП е открита симкартата, от която е изпратено заплашителното известие до депутата Любомир Каримански, се споделя в известие на Министерство на вътрешните работи.

Текстът на есемеса гласи: „ Откажи се или проблемите ти ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще бъдат съществени “.

На този стадий чиновниците на ГДНП са открили, че картата е записана на името на румънски жител с букви L.T., който е влезнал в страната на 1 април. Изяснен е и неговият обединен цивилен номер.

Мъжът е напуснал границите на България на 7 април. Картата е била задействана за 15 минути през вчерашния ден, след което е изключена.

Установено е и мястото, където е задействана симкартата и е изпратено известието.

Оперативно-издирвателните дейности по случая не престават.

По-рано през днешния ден претендентът на "Има подобен народ " за шеф на Българска народна банка и ръководител на бюджетната комисия в Народното събрание Любомир Каримански разгласи, че е бил застрашен. Това се е случило през вчерашния ден следобяд, посредством есемес от чужд номер. Каримански заяви, че е сезирал Министерство на вътрешните работи.

Междувременно ръководителят на парламентарната група на „ Демократична България “ Христо Иванов предложи и двете обединения, които са издигнали претенденти за гуверньор на Българска народна банка – „ Продължаваме промяната “ и „ ИТН “, да отдръпват кандидатурите на Андрей Гюров и Любомир Каримански и да се търси друга номинация, която да сплоти всички партии в ръководещата коалиция.

Както Политическа партия, по този начин и Има Такъв Народ отхвърлиха сходна опция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР