След ареста отделът каза, че полицаят, който многократно е удрял

...
След ареста отделът каза, че полицаят, който многократно е удрял
Коментари Харесай

Нови полицейски видеоклипове показват по-широк изглед на насилствена среща между жена и полицаи от Северна Каролина

След ареста отделът сподели, че служителят на реда, който неведнъж е удрял дамата на земята, е бил „ съзнателно “ за това по какъв начин я е блъснал в с цел да я накара да се съобрази. Офицерът от Шарлот-Мекленбург, който реагира на този ден като аварийно копие, нанесе седем удара в коляното и 10 удара с юмруци по перонеалния нерв в бедрото на дамата – дейности, които бяха в сходство с образованието му, сподели лейтенант Кевин Пиетрус пред кореспонденти.

Записи от полицейска камера, оповестени във вторник, демонстрират, че служители на реда се приближиха до дамата и мъжа, до момента в който седяха на автобусна спирка пред ресторант Bojangles. Двамата обясниха, че преди малко са си тръгнали от работа и дамата попита какво са създали неправилно.

Един служител на реда сподели, че мирише на това, че двамата пушат марихуана, на което двамата споделиха, че пушат законна съединяване от канабис, което са закупили от магазин за пушене. Марихуаната не е законна в Северна Каролина, само че продажбите на избрани типове свързани артикули са.

След това един с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР