След актьора и музикант Джаред Лето днес и Леонардо ди

...
След актьора и музикант Джаред Лето днес и Леонардо ди
Коментари Харесай

След Джаред Лето и фондацията на Ди Каприо призова за защита на Пирин

След артиста и музикант Джаред Лето през днешния ден и Леонардо ди Каприо се включи в апелите към българското държавно управление да не разрешава нови сечи за задачите на ски-курорт в естествения парк " Пирин ". Холивудската суперзвезда е прочут екоактивист и поддържа разнообразни дела посредством едноименната си фондация.

Join us and @World_Wildlife to help save the centuries-old forests of Bulgaria’s Pirin National Park from ski zone expansion and logging. https://t.co/Y0SYPh6uJr
— DiCaprio Foundation (@dicapriofdn) December 18, 2017
" Присъединете се към нас и Световния фонд за дивата природа (WWF), с цел да спрем вековните гори на българския народен парк " Пирин " от разширението на ски зоната и изсичането ", написаха от DiCaprio Foundation в " Туитър ".

Вчера Лето се обърна непосредствено към премиера Борисов в " Туитър " с настояването да отбрани " Национален парк " Пирин " от отвратителната сеч + инфраструктурата за ски. " Той е идвал у нас с групата си 30 Seconds to Mars.

Става дума за исканато от концесионера " Юлен " уголемение на ски-курорта Банско, което държавното управление възнамеряваше да гласоподава с смяна в концесията на 13 декември. То обаче отсрочи вота за сред празниците, на фона на митинги и с мотив първо да бъде признат новият проект за ръководство на парка. Решението се чака на 28 декември. Общественото разискване на новия проект тече до 22 декември, като жителите могат да изразят мнение.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР