След акцията срещу Nexo намаля шансът за кабинет с третия

...
След акцията срещу Nexo намаля шансът за кабинет с третия
Коментари Харесай

Христо Иванов вини прокуратурата, че след акцията срещу Nexo намалял шансът за кабинет

„ След акцията против Nexo понижа шансът за кабинет с третия мандат. Това стана тъкмо преди да бъде даден мандатът, а ние бяхме подготвени да го получим със съзнанието да решим казуса с прокуратурата “. Това разгласи пред „ Дарик “ водачът на Демократична България Христо Иванов.

За него всичко това повдига въпроси.

„ Предстои да забележим по какъв начин ще се развие абсурдът идната седмица, само че задачата е да се избави редови войник Гешев “, заподозря той.

Вчера в позиция до медиите от Nexo потвърдиха, че са финансирали акцията на Демократична България и Политическа партия.

„ Има неща, които в случай че не ги случим в този момент, не е ясно по кое време ще бъде идващият политически прозорец, в които да може да се осъществят. Това са еврозоната, Шенген и Плана за възобновяване и резистентност “, съобщи водачът на „ Да, България “.

Той назова обстановката шумна PR акция, която има за цел да направи неуместна поддръжката за мандат на „ Демократична България “.

Иванов изясни, че офанзивите за финансирането са несъстоятелни, защото няма по какъв начин да се наблюдава всяко едно подаяние към партията. Непоклатимата увереност за конституционна смяна от страна на Демократична България е предизвикала в прокуратурата да работи с подобен акуратен тайминг преди връчването мандата, с цел да отбрани основния прокурор, имат вяра в Демократична България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР