След агресията в Грузия и Украйна, нападението срещу бивш руски

...
След агресията в Грузия и Украйна, нападението срещу бивш руски
Коментари Харесай

Бивши посланици за Русия: Чашата на европейското търпение преля

След експанзията в Грузия и Украйна, нападението против някогашен съветски разузнавач с химическо оръжие на територията на Англия преля чашата на европейското самообладание по отношение на Русия и е обикновено България да е солидарна със своите съдружници. Това е мнението на Леа Коен, някогашен дипломат в Белгия и Люксембург, и Александър Йорданов, който е бил отпред на задачите ни в Полша, Литва, Латвия, Естония и Македония.

„ Фактите са доста ясни – на европейска територия е осъществено химическо нахлуване с допустимо най-отровния газ, който се създава единствено в една страна. Няма никакво подозрение в присъединяване на Кремъл в този акт. Европейски Съюз е взаимен в своята реакция и България като ръководител на Европейски Съюз и като член на тази общественост и на НАТО не може да чака персонално да получи доказателств”, безапелационна беше Коен в студиото на „ Тази сутрин”.

Йорданов означи, че за 4 години 38 съперници на режима на Владимир Путин са умряли при странни условия. По думите му присъединяване на Кремъл в отравянето на Сергей Скрипал е потвърдено по категоричен метод, само че не всичката информация може да бъде обществена към сегашния миг: „ Папката с доказателства е в ръцете на всички европейски водачи и Бойко Борисов е видял всички тези доказателства”.

И двамата бяха безапелационни, че изгонването на съветски дипломати от близо 30 страни няма да докара до спор, тъй като в последна сметка е лимитирано до оповестени чиновници на разузнаването.

--> Случаят Скрипал --> Случаят Скрипал Започват консултациите с посланика ни в Москва Доналд Тръмп и Тереза Мей разискаха експулсирането на съветски дипломати Дипломатическата рецесия сред Запада и Русия се задълбочава (ОБЗОР) Виктор Юшченко: Путин се плаши от интернационалната взаимност Цветан Цветанов за съветските дипломати: България ще покаже съпричастност с Англия Най-масово експулсиране в историята на дипломацията (ОБЗОР) Бойко Борисов привика в София посланика ни в Москва Австралия експулсира двама съветски дипломати поради случая „ Скрипал ” Съединени американски щати, Германия, Франция и още над 15 страни гонят съветски дипломати Ще гони ли България съветски дипломати? (ОБЗОР) Съученик на Скрипал: Той искаше да се върне в Русия Цветан Цветанов: Ще гоним руснаци единствено при опасност за националната сигурност Европейски Съюз отзова посланика си в Русия поради Скрипал Москва: Отравянето на Скрипал е или атентат, или режисура на Лондон Шефът на Пентагона: Случаят „ Скрипал ” демонстрира, че Русия е избрала да е съперник Изгонените съветски дипломати напущат Лондон (ВИДЕО И СНИМКИ) Иззеха автомобила, в който се е возила Юлия Скрипал Европейски Съюз изрази взаимност с Англия по случая "Сергей Скрипал " Създател на „ Новичок ”: Участвах в нещо незаконно. Съжалявам Англия ще изгони 23 съветски дипломати Чехия, Словакия и Швеция отхвърлиха изказванията, че веществото "Новичок " е пристигнало от тях Англия и съдружниците ѝ ще обмислят „ последващи стъпки ” по абсурда с Русия След случая „ Скрипал ”: Тонът сред Лондон и Москва се изостря Шефът на НАТО прикани Русия да сътрудничи по случая „ Скрипал ” Москва: Никога не сме имали стратегия за създаване на „ Новичок “ Москва приготвя ответни ограничения против Лондон по случая „ Скрипал “ Тереза Мей привиква Съвета за национална сигурност поради случая „ Скрипал “ Тереза Мей: Сергей Скрипал е нападнат с „ Новичок ”, прави се в Русия Белият дом изрази отвращение от случая „ Скрипал ” Полицията се пробва да откри на какво е бил изложен Сергей Скрипал Жената, потърпевша дружно със Сергей Скрипал, е щерка му Москва за положението на Сергей Скрипал: Британските обвинявания са безпочвени Лондон: Срещу Сергей Скрипал е бил употребен нервнопаралитичен газ Случаят „ Скрипал ” – следващият от цяла серия Заради случая „ Скрипал ”: В Солсбъри повикаха помощ от химически войски Следи от нервнопаралитично вещество са открити в ресторант, посетен от Сергей Скрипал Бивш съветски шпионин е в сериозно положение след допир с незнайно вещество
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР