След агресия в пловдивско училище бащата, нахлул в класна стая

...
След агресия в пловдивско училище бащата, нахлул в класна стая
Коментари Харесай

След агресия в училище: Бащата, нахлул в час, може да получи обвинение за хулиганство

След експанзия в пловдивско учебно заведение бащата, нахлул в класна стая в опит да се саморазправи с възпитаник, може да получи обвиняване за безчинство.

Мъжът е влезнал по време на час, откакто щерка му се оплакала, че възпитаник от горен клас я е блъснал.
Агресия против дете в учебно заведение: Родител нахлу в час и атакува седмокласник Пристигналият полицейски екип задържа 50-годишния мъж за 24 часа
Директорът на учебно заведение " Княз Александър Батенберг " Анета Вълева съобщи пред bTV, че не е имало никакво сдърпване, а момичето даже не е потърсило лекарска помощ. По думите й, става дума за бутнат чин, който се е блъснал в детето при промяна на кабинетите, само че не е имало никакви съществени контузии.

„ Децата описаха, че когато бащата на момичето е влезнал в класната стая, е бутал учителката и е удрял ученика “, съобщи още шефът.

Ученикът е незасегнат, само че не е бил на учебно заведение. Заради напрежението и преподавателката е в болнични.
Агресия в учебно заведение: Момиче е в болница след пердах със съученичка в Русенско Скарали се за момче от тяхното учебно заведение
С децата са работили и психолози. А мъжът е бил арестуван за 24 часа, след което освободен, само че прокуратурата е образувала досъдебно произвеждане, като се чака да се повдигне и обвиняване за безчинство на бащата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР