След 9 години борба да ходи отново спокойно, Слави Трифонов

...
След 9 години борба да ходи отново спокойно, Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави Трифонов се отчая заради болежката си, маха голям дразнител

След 9 години битка да върви още веднъж умерено, Слави Трифонов се съобщи. Шоуменът е изцяло обезверен и към този момент не има вяра, че има метод да върне подвижността на счупения си още през 2009 година крайник. Ядосан на целия свят, решил да махне ескалатора от студиото си, с цел да не му припомня времето преди съдбовното рухване в банята, което го трансформира в неработоспособен.

Емблематичният ескалатор ще изчезне вечно от " Шоуто на Слави " в дните към Нова година. Тогава Дългия ще излъчва записи от кастингите за артисти, които разгласи при започване на тв сезона. През това време студиото ще е свободно и в него ще влязат майстори, с цел да демонтират оборудването. " Слави от години не може да употребява ескалатора и това доста го нервира. Всеки път, когато го огледа, се сеща за казуса си. Още повече се нервира, когато някой различен употребява ескалатора. Затова реши да го махне ", описаха пред " Уикенд " хора от екипа на Дългия.

Според тях, с времето казусът с крайници му се влошавал, без значение, че шоуменът непрестанно проучвал способи за лекуване, правел специфични процедури с минерална вода, разтривки, компреси и медикаменти, а предходната година му сложиха изкуствена става. Лекарите го уверили, че с нея ще може да възвърне предходната пъргавина на крайници си. До през днешния ден обаче това не се е случило. " Все се надяваше, че отново ще върви умерено, само че най-после даже той се отчая ", считат чиновниците на Трифонов.

Както е известно, шоуменът от Учиндол се подхлъзна и падна в банята на хотелска стая в Стара Загора през лятото на 2009 година Той и хората му бяха в града за концерт от лятното си турне. Слави счупи шийката под ябълката на лявата тазобедрена става. Направиха му интервенция в Стара Загора, след това стартира рехабилитация, само че нищо не оказа помощ. Левият му крайник с времето се съкрати, Трифонов стартира да куца и макар лекуването казусът му с времето се задълбочава. 

Преди броени дни той оповестил, че стартира ремонт. Екипът се зарадвал, тъй като студиото от дълго време имало потребност от изцяло възобновяване. Дългия обаче попарил очакванията им, като споделил, че единствено ще махне ескалатора. Според осведомени, той е извънредно свидлив, щом нещата опрат до разноски, които не са наложителни. Парите за ремонт слагал тъкмо в тази рубрика. Предпочитал да си ги спести.

" Ще бъде изненада, в случай че смени диванчето си в околните 5 години, а към този момент не помни от кой момент го употребява ", разясняват в екипа му. Според тях, още през септември, когато няколко дни водеше от студиото на Петя Дикова, му предложили вместо там да се реалокира в някоя от залите на НДК. Той обаче отказал, тъй като не желал да заплаща наем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР