След „тайната вечеря“ на Георги Гергов с Михаил Миков и

...
След „тайната вечеря“ на Георги Гергов с Михаил Миков и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова пуска спирана от нея подписка за изключване на Георги Гергов от БСП. Красимир Янков се отрича от него?! 


След „тайната вечеря“ на Георги Гергов с Михаил Миков и Георги Божинов на 9 септември в хотел „Санкт Петербург на „червения олигарх“ потегли подписка на възмутени бесепари за изключването му от Българска социалистическа партия, написа bgsniper.com Тогава Корнелия Нинова реши да я задържи. „Падението“ в отвореното писмо на Георги Гергов явно й е пристигнало допълнително. Както и опитът за бламиране в Националния съвет на Българска социалистическа партия, несъмнено. „Гергов би трябвало да бъде изключен за уронване престижа и престижа на Българска социалистическа партия, за интригантстване и мощно задкулисие, което не подхожда на един социалист“.

Такива апели валят към централата на Българска социалистическа партия след следващото писмо на водача на пловдивските социалисти против ръководителя на партията Корнелия Нинова, написа „Епицентър“. Всъщност апелите за изключването на Георги Гергов са от няколко месеци, само че до момента тъкмо Корнелия Нинова не допускаше да започва процедурата.

Нещо повече. Когато при започване на септември написахме за това, видни „позитанци“ ни упрекнаха, че предизвикваме „войни“ в Българска социалистическа партия. Сега е друго. Явно Гергов е минал Чертата и търпението на Корнелия Нинова се е изчерпало. Междувременно от „Позитано“20 потвърдиха, че на съвещание на Областния съвет на БСП-Варна Красимир Янков, който до неотдавна минаваше за доближен до Георги Гергов, е заявил, че няма нищо общо с него и не споделя позициите му.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР