След 8 месеца, 17 старта, 399 състезателни обиколки, петима различни

...
След 8 месеца, 17 старта, 399 състезателни обиколки, петима различни
Коментари Харесай

Финалната битка за шампионската титла в MotoGP на живо в ефира на Mtel Sport 1

След 8 месеца, 17 старта, 399 спортни обиколки, петима разнообразни спечелили и общо 10 водачи, качвали се на подиума, сезон 2017 на MotoGP се свежда до 30 обиколки на пистата във Валенсия, които ще решат ориста на шампионската купа.
С преднина от 21 точки във краткотрайното класиране пред Андреа Довициозо, Марк Маркес е огромният любимец за короната на най-бързия водач на две колела. За да победи, испанецът се нуждае да финишира по-напред от 11-ото място, без значение по какъв начин ще се показа неговият италиански противник. За да може Довициозо да вземе купата, той би трябвало наложително да завоюва и да се надява Маркес да отпадне или да финишира след въпросната 11-а позиция.

Независимо по кой сюжет ще се развие последният старт от сезона на MotoGP, страстите са обезпечени. Квалификациите са в събота с начален час 13:30, а самото съревнование стартира в неделя от 12:00 часа на обяд. Всички елементи от развръзката на Гран при на Валенсия ще бъдат излъчени директно по Mtel Sport 1.

Съботната вечер по Mtel Sport 1 също е отдадена на финали. Този път тези в шампионата на най-хубавите млади тенисисти – Next Gen ATP Finals. Преките предавания от Милано стартират от 20:00 часа, като по стратегия първо ще се изиграе мачът за трето място, а след това и огромният край.

В неделя по Mtel Sport 1 тенис почитателите ще могат да проследят онлайн началото на финалите на ATP, където присъединяване за първи път в историята ще вземе и български тенисист – Григор Димитров. Първата ни ракета попадна в група „ Пийт Сампрас” дружно с Рафаел Надал, Доминик Тийм и Давид Гофен и стартира присъединяване си в понеделник. В неделя ще следим конфликтите от група „ Борис Бекер”: от 16:00 часа е дуелът Роджър Федерер – Джак Сок, а от 22:00 часа – Александър Зверев – Марин Чилич. И двата дуела ще се излъчват директно по Mtel Sport 1.

В събота от 20:00 часа по Mtel Sport 2 почитателите на хокея ще имат опцията да се насладят на завладяващия конфликт сред Ню Йорк Рейнджърс и Едмънтън Ойлърс – два от най-популярните и обичани тимове в Националната хокейна лига.

За феновете на ММА Mtel Sport 2 ще излъчи следващата галавечер на UFC. Шоуто стартира в ранните часове на неделната заран – от 5:00 часа, а главният дуел е сред Дъстин Пойриър и Антъни Петис.

По традиция неделната вечер в спортните канали на Мтел е отредена за стартовете от NASCAR. Състезанието на пистата във Финикс ще дефинира и последния, четвърти финалист, който ще има късмет за купата в Маями. Кайл Буш, Кевин Харвик и Мартин Трюекс-младши към този момент са си подсигурили присъединяване в слънчева Флорида, а компания ще им прави един всред Брад Кеселовски, Дени Хамлин, Райън Блейни, Чейс Елиът или Джими Джонсън. Последният старт от плейофите в NASCAR преди шампионското съревнование можете да наблюдавате директно в ефира на Mtel Sport 2 с начален час 21:30.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР