След 8 години успешно присъствие на българския пазар, Lidl се

...
След 8 години успешно присъствие на българския пазар, Lidl се
Коментари Харесай

Пловдивчанин се грижи за отличните продажби в ЛИДЛ България

След 8 години сполучливо наличие на българския пазар, Lidl се потвърди като веригата, която хората избират и на която имат доверие. Част е от екипа на веригата още от 2010 година, когато се откриват първите магазини Lidl у нас, е Венелин - един от многото сполучливи образци за пловдивчанин, съумял да потвърди гения си в огромна интернационална компания, каквато е Лидл България. Започва като управител „ Филиал “ в Сливен и Пловдив, след което продължава като районен управител продажби “. В продължение на 5 години дава отговор за разнообразни градове, а през днешния ден към този момент се е издигнал до идващото ходило в развиването си – началник „ Проекти “ в отдел „ Продажби “ в централата на компанията в София. Занимава се с реализирането на всички интернационалните или български планове, свързани с продажби, във всички магазини в страната. Това, което го стимулира, е динамичността в работното всекидневие и удовлетворението, откакто си се справил сполучливо с провокациите. Колегите му са другата причина, която го кара да се гордее. В работата го радва и това, че вижда хора със пристрастеност и плам в очите, които не се тормозят да бъдат пионери. За него да си част от компания, водеща в своя отрасъл, е причина за горделивост и мотивация за себедоказване. Затова и с лекост Венелин всеки ден пътува сред Пловдив и София, с цел да бъде в края на деня при фамилията и обичания си град.

Само преди два месеца в Пловдив отвори порти юбилейният 90-и магазин на веригата – мотив, който компанията означи взаимно с един от знаците на града – Капана фест. Това е седмият магазин на веригата в града – най-вече след София – и една от аргументите за това са и многото пловдивчани, които всекидневно избират Lidl за своето извършване на покупки.

Като деен корпоративен жител на Пловдив Лидл България способства в културен и обществен аспект за обогатяването на града, интензивно подкрепяйки локалните общности посредством редица социално-отговорни планове и акции. Само за предходната година, като част от първото издание на „ Ти и Lidl за по-добър живот “ – най-голямата социално-отговорна самодейност на Лидл България, бяха финансирани три локални плана на обща стойност съвсем 30 хиляди лева – „ Да научим повече в музея “ на Сдружение „ Приятели на Регионален природонаучен музей – Пловдив ”, „ Младите в деяние “ на Фондация „ Национален алианс за работа с доброволци “ и „ Да спортуваме дружно “ към ЦДГ „ Малкият принц “. Тази година още един локален план бе номиниран и ще бъде финансиран като част от второто издание на самодейността – план, който ще бъде осъществен в клиниката по педиатрия в Пловдив и който ще способства за повече комфорт и понижаване на напрежението на приети в болница деца.

В допълнение на своята отговорност във връзка с обществото и своите чиновници, главен приоритет на компанията е отговорността към продуктите и тяхното качество. Веригата е добре позната на пазара със своите лични марки, които са в основата на бизнес модела на Lidl. Безкомпромисният надзор върху производството на продуктите лична марка е поръчител за качеството на тези артикули и значително способства за основното преимущество на веригата – оптималното съответствие сред качество и цена.

В седемте магазина на Lidl в града пловдивчани могат да избират от деликатно подбрания подбор на веригата – от продуктовата линия „ Родна стряха “ с качествени артикули единствено от български производители, през прясно изпечения самун и хлебни произведения от фурната на Lidl, 89% от които се създават без хидрогенирани мазнини и консерванти, до качествени артикули за разчистване от личната марка W5 или всичко належащо за бебетo под марката Lupilu.

В момента клиентите на магазина могат да се възползват и от специфична зимна селекция от висококачествени месни оферти, изключително подобаващи за трапезата през по-студените месеци на годината. Освен обичайните месни артикули от свинско, телешко и говеждо, зимните оферти на Lidl включват изкушения като охладена цяла патица, свински ребра, дивечови кюфтенца, както и серия от суджуци и месни пръчици, подобаващи за скара или за сушене от феновете на домашно приготвените салами. В навечерието на празниците веригата е подготвила и специфични оферти за още по-незабравима Коледа. Сред тях са дървените играчки Playtive Junior, към този момент познати и обичани от българските консуматори, цялостно меню от деликатесни оферти от серията Deluxe - от изискани предястия до гурме десерти, както и сладките изкушения от Favorina.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР