След 7 успешни сезона и 334 завладяващи епизода, най-успешният български

...
След 7 успешни сезона и 334 завладяващи епизода, най-успешният български
Коментари Харесай

Алекс Алексиев: Завръщам се в Откраднат живот

След 7 сполучливи сезона и 334 завладяващи епизода, най-успешният български медицински сериал „ Откраднат живот “ се завръща в ефира на NOVA тази есен. Хитовата българска продукция, която през последните 3 години сплоти най-обичаните лица на българските кино и театрална сцена, ще продължи историята с нови житейски и медицински проблеми. Минало и настояще ще съберат още веднъж на снимачната площадка две от най-обичаните звезди на сериала – Алек Алексиев и Димо Алексиев.

Актьорите, които сложиха начало на историята в „ Откраднат живот “ ще се завърнат в облиците на лекар Василев и лекар Генадиев, с цел да преоткрият фамилните връзки и от дълго време забравеното минало. Екипът загатва за появяването на нови герои, които ще извадят на повърхността неподозирани връзки, предизвиквайки лакарите в „ Св. Анастасия “ да премислят последните десетилетия.

„ Минали са към три години от напускането на лекар Василев и сигурно са настъпили промени. Преди заминаването той получи колосална информация, която прекатурна живота му. Има забавна причина за завръщането ни с Калин /Димо Алексиев/ - ще се появят мотиви за изясняване и такива, които ще ни събират и разделят “, описа Александър Алексиев в "Здравей, България ". Актьорът добави, че развиването на историята е коментирано дълго време с продуцента на сериала Евтим Милошев, а в този момент се явява точният миг за появяването на двама обичани герои.

Осми сезон ще се появи под заглавието „ Кръвни връзки “ и по традиция ще подчертава още една огромна тематика – неразрушимите връзки, които могат да бъдат по-силни от персоналния избор. „ В новия сезон ще разгърнем концепцията за кръвните връзки и по какъв начин те ръководят живота ни. Дори и да не ги припознаваме като главен фактор, рано или късно те се намесват в решенията ни. Това ще се случи и с огромна част от лекарите в „ Св.Анастасия “ в обстановки с нови герои и съществени алтернативи, които ще трансформират досегашния ход на събитията. Сюжетът ще има отпратка към 82-а, проследявайки разнообразни връзки и последици, довели героите до днешния миг “ -разказва Христина Апостолова “, основен сценарист на „ Откраднат живот “.

Не пропускайте „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ тази есен по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР