След 7-годишно прекъсване екстремното риалити шоу Сървайвър се завръща на

...
След 7-годишно прекъсване екстремното риалити шоу Сървайвър се завръща на
Коментари Харесай

Владо Карамазов няма да е водещ на новия Сървайвър?

След 7-годишно спиране рисковото риалити шоу " Сървайвър " се завръща на родния екран, само че по всяка възможност водещ няма да е Владо Карамазов.

В bTV считали, че 42-годишният Владо Карамазов към този момент е прекомерно стар, напълнял и отекъл, с цел да влезе сполучливо в ролята на водещ на риалити като " Сървайвър ". Напоследък той наподобява повече на положителния екскурзиант с фотоапарата в сравнение с оцеляващ на уединен остров корабокрушенец, каквато е концепцията, залегнала в основата на шоуто. Освен това малкия екран най-малко за момента не считала да работи с предходните изпълнителни продуценти – компанията на Евтим Милошев и Любо Нейков " Дрийм тийм ". Намерението било bTV сама да си прави шоуто, защото по този метод ѝ излизало най-евтино. Именно Милошев и Нейков са хората, които най-вече държат на Карамазов като лице на формата, тъй че в случай че не са ангажирани в плана, артистът мъчно ще получи оферта за работа в него.

Телевизията счита да наложи като водещи своите нови лица, настояват източници на " Уикенд ". Засега най-подходящи изглеждали Иво Аръков и Бойко Кръстанов. И двамата са открия на bTV – единият изгря на дребния екран за първи път в сериала " Фамилията ", а другият – в " Стъклен дом ". Сега пък двамата са звезди на сериала " Съни бийч ", а Иво води и шоуто " Мармалад " с Радост Драганова. Младите артисти имат задоволително атлетичен и в това време рискован тип, с цел да влязат сполучливо в ролята на водещи на " Сървайвър ". Засега везните натежавали в интерес на Аръков, който предявявал надалеч по-малко искания в съпоставяне със своя сътрудник. Известно е, че Кръстанов има доста задължения в театъра, поради които му бъде мъчно да вкара в програмата си пътешестване до екзотична дестинация за фотосите на " Сървайвър ". Докато Младен от " Съни бийч " се занимава единствено с кино и телевизия, което значи, че елементарно ще си събере багажа и ще тръгне на път. Говори се, че Явор Бахаров също е имал положителни шансове за водещ на шоуто, само че неговите проблеми с правораздаването го изключили от играта.

От bTV към момента не са оповестили публично къде ще се снима новият сезон на " Сървайвър ", само че към този момент се приказва, че най-вероятно ще е в Занзибар. Известно е, че в изискванията на пандемия това е една от дребното страни в света, където ограничения против COVID-19 няма или са извънредно леки. В същото време е задоволително екзотична за българите, което я прави подобаваща за снимачна площадка на риалитито.

От малкия екран към този момент оповестиха, че новият сезон е плануван за лъчение чак следващата година. Засега тече набиране на документи на претендентите за присъединяване в него. Те попълнят специфични въпросници, оповестени на уеб страницата на малкия екран. В тях се изисква да опишат съвсем всичко за себе си – като се стартира от детството и ученическите си безредици, мине се през метода, по който поддържат връзка, и това, което търсят в колегата си, по-късно – физическо и психологично положение, скрити контузии, обичани книги и филми, до момента в който се стигне до персоналното мнение за малкия екран и частност за " Сървайвър ".

Човекът, който ще дърпа конците на новия " Сървайвър ", най-вероятно ще бъде обичаният продуцент на bTV Жоро Тошев, настояват осведомени. Тази зима той бе в Занзибар и излъчи оттова няколко репортажа, които излъчи в продуцираното от него предаване " Преди обед ". Говори се обаче, че това не е била главната задача, с която е пътувал. Най-важната част от отговорностите му била да изследва опциите за фотография на идващия " Сървайвър " в африканската страна.

Първият сезон на шоуто у нас е излъчен през 2006 година Изпълнителен продуцент е Слави Трифонов. Наградата за спечелилия е четвърт милион, а вторият и третият в класирането взимат надлежно по 25 и 15 хиляди лв.. Водещ бе Камен Воденичаров. Следващите четири сезона са продуцирани от Евтим Милошев и Любо Нейков, а водещ става Владо Карамазов. Наградата за спечелилия в три от сезоните (2007, 2008, 2009 г.) остава 250 хиляди лв.. В сезон две вторият и третият в класирането взимат по 25 и 15 хиляди лв., като с гласоподаване на феновете се дефинира и любим на публиката, който получава автомобил. После премиите за класираните на втори и трето място отпадат, а в сезон 5 (2014 г.) премията за спечелилия се стопява фрапантно – от 250 на 100 хиляди лв..

Какъв награден фонд е очакван за " Сървайвър " 6, все още не е обявено. Но никой не чака разсипничество от страна на малкия екран, чиято политика от години е ориентирана към орязване на разноските по всички вероятни параграфи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР