След 5 години лед и омраза между някогашните първи телевизионни

...
След 5 години лед и омраза между някогашните първи телевизионни
Коментари Харесай

Чудо! Как се сдобриха Маги Халваджиян и Наталия Симеонова?

След 5 години лед и ненавист сред тогавашните първи телевизионни приятелки Наталия Симеонова и Магърдич Халваджиян враждата най-сетне завърши. Първи стъпки към сдобряването направил арменският продуцент, който макар лютите обети, че в никакъв случай повече няма да продума на русокосата плевенчанка, й изпратил есемес за завършването на щерка й, писа „ Таблоид “.

Мекушавата Наталия се разтопила от жеста и върнала известието, а още на идващия ден двамата се чули по телефона. И въпреки на този стадий да не ставало въпрос за среща, по всичко проличава, че краят на студената война посред им е настъпил.

Разривът сред двамата тогавашни приятели настъпи през 2012 година, откакто братята Маги и Джуди Халваджиян завършиха скандално връзките си с Би Ти Ви. Дългогодишната им другарка Наталия обаче освен остана под крилото на медията, само че и се намести да върти ново сладникаво предаване. Обикновено добродушният, доброжелателен и постоянно позитивенМаги Халваджиян тотално побесня и намерено съобщи, че намира постъпката на феята на любовта за персонално изменничество. Съпругът на стилистката Кремена Халваджиян съобщи, че несъмнено с другарството му с Наталия е свършено, откакто тя избра да застане от другата страна на барикадата. Маги Халваджиян показа още, че извиненията на сладникавата водеща, че останала в Би Ти Ви, тъй като на първо място е експерт, са, меко казано, смехотворни.

Не е загадка, че без него Наталия нямаше да я има в общественото пространство. Маги съобщи още, че най-грозното в тази ситуация е, че рунтавата водеща доста добре знаела, че той е щял да се погрижи за нея и предаването й, с цел да продължи да прави тя, което умее, само че в различен ефир.

„ Тя е от случаите, в които хората не осъзнават какво са създали. Отношението ми към Наталия постоянно е било любовно. Аз я обичам! И това няма да се промени в никакъв случай. Но с Наталия аз няма да се видя повече в никакъв случай в живота си и няма да си приказвам с нея. И това също няма да се промени! Аз съм подобен. В живота ми до момента може би се е случвало три или четири пъти хора, на които съм дал цялото си доверие и с които съм бил извънредно непосредствен, да ме предадат. И аз в никакъв случай повече с тези хора не съм се видял “, изригна тогава нараненият Маги.

Той даже се изпокара свиреп и беше на косъм да си замени някой пестник с някогашния мъж на Симеонова Денис Ризов, който се опита да я отбрани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР