След 429 излъчени епизода стартират снимките на десетия сезон на

...
След 429 излъчени епизода стартират снимките на десетия сезон на
Коментари Харесай

Режисьорът на Откраднат живот: Серилът се завръща с десети сезон - slava.bg

След 429 излъчени епизода започват фотосите на десетия сезон на най-успешната българска здравна драма в ефира на Нова. Продължителността на сериала „ Откраднат живот “ е безусловно доказателство за безспорния триумф и безапелационната обич на почитателите. Неочаквани обрати, изненадващи разкрития и настоящи тематики от здравната система и живота чакат феновете тази есен.

„ Много сме щастливи, тъй като през днешния ден е първият снимачен ден. За първи път започваме в една доста сложна обстановка, само че значимото е да благодарим на феновете, че 10 сезона ни обичат, ценят и харесват това, което вършим. За нас това е отговорност, с цел да можем да предложим най-адекватното към времето, в което се намираме. Всичко, което вършим, е обвързвано с това да бъдем почтени към събитията и към всичко, което ни застига “, показа изпълнителният продуцент Евтим Милошев.

В деветия сезон на „ Откраднат живот “ пандемията, която промени света, влезе и в „ Св. Анастасия “. Коронавирусът изправи обичаните лекари пред неподозирани персонални и професионални инциденти във финалните епизоди, само че по какъв начин ще се развие обстановката с невидимия зложелател, който се отрази и върху живота на героите?

„ Надяваме се тематиката с ковид да има позитивен процес в действителния живот, както и в сериала. Ние опитваме да отразим оптимално действителността и тъй като тематиката на сериала е здравна, от името на целия екип желая да благодаря на всички лекари, които са прекарали последните месеци на първа линия и са отдали живота си, с цел да оказват помощ на другите. Оценяваме го и ще се опитаме почтено да пресъздадем тяхната специалност “, разяснява режисьорът Павел Веснаков. Актьорите Диана Димитрова и Велислав Павлов са измежду първите, които се завърнаха на снимачната площадка. Те разкриха детайлности за развиването на героите си особено за феновете на „ Здравей България “.

През новия сезон лекарите от „ Св. Анастасия “ ще се сблъскат с нови медицински и морални проблеми в персонален и професионален проект. Сред тематиките в новите епизоди на „ Откраднат живот “ тази есен по Нова ще бъдат толерантността, дълго защитаваните секрети и цената на щастието.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР