След 4 неуспешни брака, бившата тв водеща и звезда от

...
След 4 неуспешни брака, бившата тв водеща и звезда от
Коментари Харесай

Миглена Ангелова вдига сватба №5, чака годежен пръстен от бизнесмена Кузман Примджанов

След 4 несполучливи брака, някогашната тв водеща и звезда от „ ВИП Брадър ” Миглена Ангелова най-сетне откри любовта и откри човек, който да я укроти. Връзката й с последния мъж в живота й – предприемачът Кузман Примджанов, се оказа най-продължителната и най-стабилната, научи HotArena. 

Доскоро двамата не демонстрираха близостта си на обществени места. Отношенията си пазеха в загадка от медиите и намерено се дразнеха от изявления за възприятията им. Оказа се, че влюбените не желали да утежняват връзките на бащата с двете му деца – наследник и щерка, които мъчно приели новата връзка на баща си. 

Миглена и Кузман заживели под един покрив тъкмо преди година , а от седмица обявяват любовта си, публикувайки общи фотоси в обществените мрежи. „ Двамата приказват за брак, само че Миглена чака предложение от Кузман ”, разкриха общи познати на влюбените, които са уверени, че е въпрос на време да узаконят връзката си. И са сигурни, че този път Миглена е направила верния избор!  Преди 2 години, след куп разочарования на любовния фронт и биография като на някоя холивудска звезда, 53-годишната Миглена се бе зарекла в никакъв случай повече да не подписва брак. Влюбчивата хала обаче не устиска дълго без мъж и най-сетне откри сродната си душа в лицето на 9 години по-младият от нея Кузман. Напук на всички прогнози, че връзката им ще просъществува от ден до пладне, тя ставала все по-стабилна. Кузман даже въодушеви Миглена да напише книга, отдадена на присъединяване й във „ ВИП брат ” и да му я посвети. Бившата водеща била уверена, че Примджанов е мъжът за нея и споделила пред приятелки, че в случай че й предложи брак, без да се замисля ще каже „ да ”. Четирите й деца пък нямали нищо срещу, тъй като с изключение на, че веча имат свои фамилии, виждали какъв брой е щастлива майка им. 

Откакто е с младия Кузман, русенката безусловно цъфти от благополучие. „ Аз съм тежко влюбена ”, призна още при започване на връзката им Ангелова. Приятели на някогашната тв звезда разясняват, че не могат да я познаят. „ Миглена постоянно командори мъжете, а в този момент чуваме единствено суперлативи за Кузман. За първи път има мощна половинка, на чието рамо да се облегне. Явно работата е сериозна ”, одумват я те. 
Нито един от четире някогашни съпрузи на Ангелова не съумя да я трансформира в кротка стопанка. Заради обичания си мъж дамата в алено претърпяла цялостна трансформация и постоянно готвела вкусни ястия. Бизнесменът също е вдлъбнат по остроумната брюнетка. Още на първата им среща той се зарекъл, че един ден ще заживее с нея. Въпреки че е приключил стопанска система и логика на психиката, 44-годишният Кузман си падал по рисковите занимания, също като Миглена. Преди 14 години предприемачът се снимал в италиански сериал, падал си по автомобилните надпревари, ските и тениса. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР