След 4 години вражда Виктория Петрова се помири с Лиляна

...
След 4 години вражда Виктория Петрова се помири с Лиляна
Коментари Харесай

Две от най-красивите ни тв водещи били на нож заради общ мъж

След 4 години омраза Виктория Петрова се сдобри с Лиляна Боянова. Двете водещи от години бяха смразени поради общ мъж. Петрова, която от години има връзка с министъра на спорта Красен Кралев, дълго не можела да елементарни на колежката си, че унищожи първия й брак. Както е известно, тя бе омъжена за оператора Добромир Петров, само че поради аферата му с Лили Боянова двамата се разделили.

На водещата й било изключително мъчно да преглътне освен обидата, само че и обстоятелството, че ще би трябвало да дели едно студио и гардеробна с някогашната на мъжа си. Напрежението сред двете можело напряко с нож да се реже, написа " Ретро ". В последна сметка Петрова била тази, която направила отстъпки и взела решение да се помирят. Двете поговорили, изяснили връзките си и се разбрали, че няма смисъл да напрягат връзките между тях.

В последно време двете решили да се сдобрят и даже почнали да се сработват. Боянова първа издаде, че връзките им са се стоплили и назова Петрова експерт и другар, от който постоянно търси помощ и поддръжка, освен в професионален, а и в персонален проект. В екипа на медията пък всички си отдъхнали, защото обстановката била много напрегната.

Лили Боянова стартира да води новините преди 4 години по персонална покана на Венелин Петков. Тя и екранният й сътрудник имали едвам 20 дни да се приготвят за функциите на водещи, откакто Гена Трайкова и Петков бяха нараснали в шефове.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР