След 30 месеца извън терена и множество операции вратарят на

...
След 30 месеца извън терена и множество операции вратарят на
Коментари Харесай

Владо Стоянов поднови тренировки с Лудогорец

След 30 месеца отвън терена и голям брой интервенции вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов възобнови тренировки с разградчани. 32-годишният перничанин, който се контузи тежко по време на лагер на националите през март 2017 година, към този момент направи две занимания наедно с останалите, оповестява " 24 часа ".

Доскоро Стоянов се приготвяше по самостоятелна стратегия след интервенция на коляното първо в Румъния и по-късно в още няколко клиники в Барселона.
 Владо Стоянов се възвръща след интервенцията @@@

Имаше прогнози, че стражът ще спре наложително своята футболната кариера, откакто имаше затруднения от миналите интервенции. Последната намеса беше през април. Очакванията са Владо Стоянов да е подготвен за игра до края на месеца, като първо ще бъде тестван на формален мач за втория тим на Лудогорец.

Две тренировки с новия си клуб направи и израелският национал Талеб Тауата, който подписа преди дни своя контракт с първенеца на България.

Напълно подготвен за домакинския мач против Етър е и централният бранител Драгош Григоре. Румънският национал се завърна с травма, която получи в евроквалификацията с Испания, само че контузията му се оказа лека.

Григоре тренира на цялостни обороти и ще бъде разполагаем на треньора Станислав Генчев. На линия са и всички останали национали от Лудогорец, които имаха задължения с националните тимове на своите страни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР