След 30-годишна възраст тялото бавно започва да остарява, плътността на

...
След 30-годишна възраст тялото бавно започва да остарява, плътността на
Коментари Харесай

5 храни, които трябва да избягвате, ако сте над 30 г.

След 30-годишна възраст тялото постепенно стартира да остарява, плътността на костите понижава и това води до серия от проблеми. Пълноценното хранене и придвижването са основни за по-дългото задържане на младостта. Вижте 5-те храни, които изрично би трябвало да избягвате, в случай че към този момент сте минали 30-те. Плодово кисело мляко


Киселото мляко е потребно за здравето, само че не и когато е от типа на готовите плодови млека, които съдържат огромно количество захар, оцветители и консерванти, пипе flashnews.bg. Освен че водят до качване на килограми, пловите млека могат да провокират проблеми с храносмилането и да доведат до повече бръчки.
Консервирани зеленчуци


Не се залъгвайте, зеленчуците от консерва не са потребни и нямат нищо общо със свежите. Те съдържат доста сол, което води до проблеми на кожата и може да докара до рак.
Алкохол


Ако към този момент сте минали 30-те, сигурно сте забелязали, че към този момент не можете да купонясвате както на 20. Тялото ви към този момент не е в положение да се оправи с количеството разполагаем алкохол, което значи, че по-късно това може да докара до съществени проблеми със сърдечно-съдовата система.
Пуканки


Ако сами приготвите пуканките си у дома, няма да са толкоз нездравословни. Купените или приготвените от пакетче в микровълновата обаче няма по какъв начин да са потребни за вашето здраве. Също по този начин солта, захарта, карамелът, сиренето и всевъзможни други добавки вътре. Не си коства риска, нали?
Диетична кола


Производителите може да настояват, че в диетичните питиета няма захар, само че вътре има извънредно нездравословни и рискови за здравето подсладители, като да вземем за пример аспартам. Има и доста калории, които несъмнено не са ви нужни. Сами разбирате, че няма по какъв начин тези питиета да са диетични.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР