След 3 месеца, изпълнени с шеметни преобразявания, автентични изпълнения и

...
След 3 месеца, изпълнени с шеметни преобразявания, автентични изпълнения и
Коментари Харесай

Звездите залагат на вдъхновение и любими образи за финала на Като две капки вода

След 3 месеца, изпълнени с шеметни преобразявания, достоверни осъществявания и същинско шоу, пристигна време и за огромния край на „ Като две капки вода “ , който ще дефинира обичаната звезда на публиката. Финалистите, които ще се надпреварват за сърцата на феновете са Константин, Славин, Гери-Никол и Иван Юруков , а останалите участници ще покажат за следващ път артистичната си страна в дуети. Победителят ще получи освен възторженостите на жури и аудитория, само че и огромната премия – чисто нов лек автомобил. Специален посетител на огромния край ще бъде победителката от пети сезон на шоуто – Михаела Маринова.

В понеделник вечер Константин ще се преобрази в огромния български артист Васил Найденов, залагайки на емблематичната ария „ Болката отляво “. Славин ще застане отпред на Deep Purple като Иън Гилън с парчето Highway Star и обещанието да покаже най-хубавото от своя капацитет в рок музиката. Гери-Никол ще направи микс от обичани части на Риана. Българската R&B дива прибавя, че звездата е измежду обичаните й реализатори и има вяра, че вдъхновението ше бъде водещо в пресъздаването на облика. Иван Юруков ще бъде Джон Ленън и ще засвири на китара една от знаковите песни на The Beatles – Help.

Междувременно Боби и Златка учат танго, с цел да пресъздадат стъпките на Галя и Миро от „ Каризма “ и видеото на „ Минаваш през мен “. Софи и Марги Хранова пеят и се забавляват дружно, с цел да открият химията на Дженифър Хъдсън и Уитни Хюстън за песента One moment in time.

Не пропускайте огромния край на „ Като две капки вода “ на 28 май от 20:00 ч. по NOVA.

Следете на предаването и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на " Като две капки вода ” във Vbox, а задачите епизоди на предаването гледайте в
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР