След 3 години отсъствие от сцената, поп певицата София се

...
След 3 години отсъствие от сцената, поп певицата София се
Коментари Харесай

Поп певицата София се завръща с нова песен след дълго отсъствие

След 3 години неявяване от сцената, поп певицата София се завръща с нова ария. Премиерата на " Пътят към теб " ще се състои в " Кино Култура " на ул. " Сан Стефано " 22 на 16 април тъкмо в 21:00 часа.
" Различното в тази ария е, че е в един не толкоз характерен за мен жанр. Музиката още веднъж е на Момчил Колев - моногамна съм в това отношение. Работила съм и с други създатели през годините, само че с Момчил си паснах най-вече ", показа изпълнителката на " Син амулет " пред Actualno.com.
В аранжимента на парчето, с изключение на него, се включва и сина му - Калоян Колев - Коко, който се изявява като диджей от няколко години.
" Музиката има полъха на ню ейф. Нямам такива песни до в този момент. Носи духа на 90-те, несъмнено, с съвременни, пригодени към времето музикални линии ", добави София.
Текстът е на Лина Шишкова , която също работи не за пръв път с певицата. " Лина доста бързо усети какво желая да изразя с тази ария и написа страховит текст. Късмет е да работя с такива хора във времето ", изясни София.

Тя споделя, че приема песента като самобитно завръщане: " В годините в никакъв случай не съм се стремяла безусловно да бъда в общественото пространство. По-скоро се появявам, когато имам нужда да се изразя и има какво да кажа. Вече не одобрявам музиката като съревнование или бизнес. Предпоследната ария, която написахме с Момчил - с нея за пръв път се явихме на конкурс - една балада - " Сбогуваме се постепенно ". Изненадващо за всички, спечелихме трето място и то при голяма конкуренция в лицето на актьори като Петя Боюклиева, Маргарита Хранова... Става въпрос за " Златната лира " в Пловдив. Едва ли ще повтаря това упражнение скоро. Музиката е всичко друго, само че не и съревнование. Тя е нещо субективно, което всеки би трябвало да усеща самостоятелно ".
" Надявам се тази ария, която е направена с доста обич, да доближи до доста хора и да ги допре. Пее се за обич, несъмнено. За онази същинската, която участва съгласно мен най-много в песните и в книгите. Истинската обич е музата за един актьор, тя може да продължи и 10 минути, само че да я почувстваш като най-голямата и най-истинската, да те предизвика дотам, че да създадеш нещо хубаво ", сподели още пред екипа ни София.
Предстои снимането на видеоклип на " Пътят към теб ". Промоцията ще бъде съпроводена от акустичен лайф с музиканта Ясен Василев. А вярата на певицата е да се завърне на клубната сцена и с група, тъй като счита, че това е най-прекият път до хората: " Важно е медиите да те излъчат и хората да чуят това, което правиш, само че в действителност - живата сцена е нещо към което се стремя и желая да се върна там ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР