След 25 години ромска интеграция в България циганското население не

...
След 25 години ромска интеграция в България циганското население не
Коментари Харесай

Каракачанов: 25 г. наливаме пари в каца без дъно с...

След 25 години ромска интеграция в България циганското население освен не е интегрирано, а става все по-дезинтегрирано. А ние наливаме пари в каца без дъно. За да бъдем справедливи, би трябвало да отбележим, че част от тези наши съграждани живеят по напълно естествен метод - имат две-три деца, изпращат ги на учебно заведение, работят и не се устоят със обществени помощи, живеят в естествени жилища, стараят се да се интегрират сами.

Минимум половината от това население обаче живее в един друг свят. И още по-лошо - с помощта на измислени правозащитници, които им втълпяват, че имат единствено права и всичко останало няма значение, тези хора повярваха, че могат да вършат каквото желаят в страната - могат да не си пращат децата на учебно заведение, могат да си пращат децата на автомагистралата да проституират, да крадат, да просят, могат да не ги възпитават, могат да влязат в двора ти и да ти откраднат собствеността, могат да ти пребият или изнасилят. Тази част от циганското население би трябвало да бъде вкарана в пътя.

Независимо от бурните реакции против предложенията на Вътрешна македонска революционна организация нямаме различен път като страна.

Нормалните хора вършат по 1-2 деца. Има друга категория, в която знаят, че колкото повече деца, толкоз повече помощи. Правиш 8-9 деца - едните ги пишеш глухонеми, другите - заболели от епилепсия. Че ти нямаш никакъв интерес да работиш. Това страната докога ще го толерира? Няма повече, давам отговор аз.

Въпрос на държавна политика е дали ще продължим да толерираме раждаемостта в гетата.

Да, не може и не е вярно да се поставя знак за тъждество сред етническа принадлежност и закононарушения. Но в случай че погледнем обстоятелствата, за жалост, са присъщи за тази общественост. Политически правилно е едно, само че обстоятелствата би трябвало да бъдат посочвани.

Трябва да се отделят пари за строителството на обществени жилища, само че в доста от случаите хората, които се настаняват там, не го ценят. Имаме предложение безработните членове на фамилията, което ще се настани там, да вземат участие в градежа му.

Синята каска още при започване на октомври я подарих на господин Борисов. Дали ще сме дружно, или не с Патриотите отсега нататък, зависи от здравия разсъдък на всички. Никога не съм си разрешил да подлагам на критика мой сътрудник обществено - нито против господин Сидеров, нито господин Симеонов. Смятам, че в случай че желаеме да няма сходни въпроси - " ще го има ли, или не патриотичното обединяване ", би трябвало да се явим на евроизборите дружно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР