След 24-часово издирване откриха Мехмед от Якоруда. Вчера следобед детето

...
След 24-часово издирване откриха Мехмед от Якоруда. Вчера следобед детето
Коментари Харесай

Дядото на малкия Мехмед: Не е разказал какво се е случило, стресиран е

 След 24-часово търсене откриха Мехмед от Якоруда. Вчера следобяд детето бе открито на километри от вкъщи на родителите си, в гориста околност над прилежащото село Бунцево.

В утринния блок на Българска национална телевизия дядото благодари на служителите на реда и на всички, които са съдействали за откриването на детето. Не е разказал какво се е случило, тъй като е уплашен. Дядото допуска, че е бил похитен.

Очаква се момченцето през днешния ден да бъде в дома си, откакто е било в обществената работа в Разлог, съпроводен от баба си.

Бащата Зия Юркин обаче беше безапелационен пред bTV, че няма по какъв начин Мехмед да е изкачил самичък стръмния скат по директната пътека и да се озове на мястото, където е открит, защото теренът е доста сложен за малко дете. Това допусна горският, който го откри, като посочи, че дистанцията по директния път е към 2 км. Близките считат, че момченцето е било качено на кола по пътя и отведено до това място, което е на към 20 км от Якоруда.

Според дядото на детето то в никакъв случай не излизало преди и не познава улиците на селото. Излизал единствено " от каруцата до пътя ".

Бабата пък съобщи, че похитителят на детето се е уплашил от наличието на служителите на реда и жандармеристите и го е оставил на пътя.

Разследващите не престават да търсят истината какво тъкмо се е случило.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР