След 23 славни години по модните подиуми през 2019 г.

...
След 23 славни години по модните подиуми през 2019 г.
Коментари Харесай

Шоуто на "Виктория сикрет" може да спре

След 23 славни години по стилните сцени през 2019 година моделите на Victoria`s Secret за пръв път няма да зарадват почитателите си с обичайното годишно шоу. Това заяви австралийската манекенка Шанина Шейк, която е част от  " ангелите "  от 2011 година насам. Пред " Дейли Телеграф " моделът съобщи, че е разочарована от развоя на нещата. " Това е нещо, с което привикнах, тъй като всяка година по това време стартирам да упражнявам, с цел да бъда във форма за шоуто ".

Шоуто на Victoria`s Secret е едно от най-очакваните фешън събития в света. Подготовката му стартира месеци преди да бъде излъчено по малкия екран, а " ангелите " се подлагат на непрекъснати подготовки и строга диета. Не всички модели на марката вземат участие в шоуто. Всяка година се организира кастинг, който дефинира кои хубавици ще промотират новите артикули на фамозната марка долни дрехи.
Освен известни модели шоуто предлага на публиката и музикални осъществявания от най-големите поп звезди на съвременността. На сцената са се изявявали реализатори като The Weeknd, Селена Гомес, Тейлър Суифт, Ед Шийрън, Ариана Гранде, " Маруун 5 " и доста други.

Дефилето стартира да се излъчва по малкия екран през 2002 година, като събира милиони фенове. Идеята за спектакъла идва от така наречен " благ сутиен ", който беше разпространяван от Тайра Банкс и показан от " Виктория сикрет " през 1998 година

Честта да носи крилата има цели 22 пъти Адриана Лима. Бразилката завърши кариерата си на " ангел " предходната година.

" Уолстрийт джърнъл " също удостовери, че това може да е последната година на телевизионното шоу. Според изданието компанията е спряла да прави излъчвания и се приготвя за ново наличие. Сред топ моделите на " Виктория сикрет " понастоящем, които почитателите няма да видят, са Кендъл Дженър, Джиджи и Бела Хадид др. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР