След 23 последователни тегления без победител един печеливш билет отнася

...
След 23 последователни тегления без победител един печеливш билет отнася
Коментари Харесай

Американец спечели 450 млн. долара от играта Мега милиони

След 23 поредни тегления без победител един печеливш билет отнася джакпота от 450 млн. $ в играта Мега милиони в Съединени американски щати след тегленето в петък вечер, оповестява CNN.

Печелившите цифри бяха 28,30,39,59 и 70, а топката Мега милиони беше 10. Печелившият билет е бил продаден във Флорида, излиза наяве от уеб страницата на
лотарията. Американците имат късмет да завоюват още по-голям джакпот от 570 млн. $ в играта Пауърбол. Следващото изтегляне ще се състои през днешния ден, написа profit.bg.

Пауълбор и Мега милиони са най-големите
лотарии оттатък океана, само че техният джакпот нормално не доближава до такива удивителни небеса едновременно. Това обаче може скоро да се промени, защото разпоредбите и на двете игри бяха изменени напоследък – на Пауърбол през 2015 година, а на Мега милиони през октомври 2017 г, тъй че да има опция за струпване на по-голям джакпот.

По-малките шансове за продобиване на
джакпота значат, че премията може да нарасне сензитивно, преди да бъде продаден печеливш билет. В същото време игрите могат да привлекат повече играчи с помощта на оргомния си джакпот.

Пауърбол беше в центъра на медийното внимание преди няколко години, когато огромната премия доближи близо 1.6 милиарда $. Това се оказа и най-големият
джакпот в историята на Съединени американски щати. В последна сметка три печеливши билета си поделиха премията след тегленето през януари 2016 година

След смяната на разпоредбите през октомври Мега Милиони има малко по-нисък
джакпот от Пауърбол. По-конкретно възможностите за владеене на билет с печелившите цифри в Мега милиони са към 1 на 302.6 милиона, до момента в който опцията за продобиване на джакпота в Пауълбол е 1 на 292.2 милиона.
тагове игра късметлия СА Мега милиони

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР