След 2020 г. ще говорим за „рециклирани пари“, те ще

...
След 2020 г. ще говорим за „рециклирани пари“, те ще
Коментари Харесай

Нанков: След 2020 г. ще говорим за „рециклирани пари“

След 2020 година ще приказваме за „ рециклирани пари “, те ще не престават да движат стопанските системи по-дълго от безвъзмездната финансова помощ. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков по време на конференцията „ Гъвкав европейски бюджет и финансови принадлежности в поддръжка на строителния бранш “, съобщи „ Фокус “. По думите на министъра колкото по-бързо се научим да се възползваме от тях, ще се пригодим към новите условия. „ През програмен интервал 2007-2013 натрупахме съгласно някои позитивен, съгласно други не толкоз позитивен опит, реализирахме планове с висока добавена стойност. Чрез самодейността „ Джесика “ на стойност над 250 млн. лева
„ Разбира се, за мен е чест и наслаждение да участвам на днешния конгрес и да ви поздравя за сполучливия формат и за избора на тематика за днешното събитие, защото те са директно свързани с осъществяването и постигането на важен прогрес по една от най-важните капиталови и инфраструктурни стратегии – Оперативна програма „ Региони в напредък “, сподели министърът на районното развиване.
„ Всички в тази зала виждаме позитивните резултати за районите и за градовете “ разяснява той. По думите му всички виждат позитивния резултат от осъществяването на кохезионната политика както в предишния, по този начин и през сегашни програмен интервал. Министър Нанков означи, че всички си дават сметка, че светът се трансформира и е от решаващо значение да се употребява капацитетът на всички фондове, както и оперативните стратегии в частност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР