След 2 месеца мълчание, откакто се разведе с Гринго, Софка

...
След 2 месеца мълчание, откакто се разведе с Гринго, Софка
Коментари Харесай

Софи Маринова проговори: Гринго иска да ме залее с киселина! Казва на Лоренцо, че ще остане без майка

След 2 месеца безмълвие, откогато се разведе с Гринго, Софка най-сетне проговори. А от устата й излязоха потресаващи разкрития за нрава на някогашния й, а ръката й е изписала към този момент няколко тъжби против него, разбра HotArena .

На въпроса на кореспондент на „ Блиц ШОУ “ за какво се стигна до формален завършек на връзките им, Маринова отсича:

„ Защото е нападателен, протяга ръка ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, само че той не стопира да върви по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си депозирам тъжба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се схваща. Идва на участията ми с компания от 20 индивида и стартира да агресира. Вика на Лоренцо: " Ще останеш без майка, ще я гръмна ". Звъни на мои другари и родственици, споделя им, че щял да ме залее с киселина “.

Софи признава, че точно след следващия побой, който мачото й нанесъл, тя взема решение, че чашата към този момент е преляла. Всичките й другари са наясно, че той я тормози от дълго време, протяга ръка й още през цялото време на взаимоотношенията им. А ръката й я чупи за трети път. Софка назовава положението на Гринго болест, а него – „ шизофреник “ и „ болен мозък “.

Според певицата бог я е пазил да не забременее от него, защото в този момент, когато няма какво да разделят, тя не може да се отърве от него, а в случай че имаха дете, щеше да е още по-голям тормозът.

На запитването дали Гринго я тормози, тъй като желае да се съберат, Софка удостовери, че това е по този начин и посочи: „ Изнудва ме и ми звъни да желае пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, тъй като пречи и на работните ми задължения. Идва на участията и ме тормози и излага пред хората. Нека хората да знаят, да са наясно с истината “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР