След 19 години Шоуто на Слависпира излъчване. Изненадващата новина обяви

...
След 19 години Шоуто на Слависпира излъчване. Изненадващата новина обяви
Коментари Харесай

Шоуто на Слави спира съществуването си

След 19 години " Шоуто на Слави " стопира лъчение. Изненадващата вест разгласи самият Слави Трифонов от ефира на предаването си довечера.

Ето какво заяви той:

Уважаеми фенове, знаете ли, че всяка вечер, като сядам против вас, аз - по тв приемника, а вие - във вашия дом, или там, където ме гледате, та всяка вечер, като сядам против вас, аз се усещам като част от вашето семейство. Съвсем съществено ви споделям - от време на време си представям по какъв начин някъде в Стара Загора, Симитли, Каспичан, Варна, Плевен или някъде в чужбина - в Англия, Германия, Испания, Австралия, Америка - вие ме гледате по тв приемниците и аз съм част от вашите фамилии. Защото това е реалност. Вече 19 години.

За мен, уважаеми фенове, това е едно премеждие, което продължава към този момент 19 години с помощта на моите сътрудници, с помощта на БТВ, само че най-много с помощта на вас. 19 години. Ако една девойка се е родила в деня на първото предаване - на 27 ноември 2000-та година, в този момент е на 19 години. Може да се дами и да има деца. Тази девойка е израснала дружно с това премеждие. Или пък един различен факт ще ви дам. Ако подредите всичките тези излъчвания за тези 19 години едно след друго, ще ви трябват 6 месеца по 24 часа в денонощието, с цел да ги изгледате.

Уважаеми фенове, споделил съм " уважаеми фенове " над 70 хиляди пъти. Значи доста ви почитам. Затова в този момент ще ви кажа, че моят контракт изтича на 31 юли тази година. Всъщност той изтича на 12 септември, само че с отпуските, които би трябвало да употребявам по контракт, изтича на 31 юли. И на 31 юли тази година това премеждие ще свърши. Тоест Шоуто на Слави ще спре да съществува. И тук въпросът е за какво?

Понеже постоянно съм бил почтен с вас, не мисля в този момент да върша нещо друго.

От доста време насам аз и моят екип не се усещаме част от медийната среда. Не се усещаме на място. Погледнете всичко към вас, по какъв начин е проведено и по какъв начин работи, и ми кажете - вие чувствате ли се на място? Така се усещаме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата по този начин, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга. Имаме други разбирания за независимост. И за методите й на отстояване. Защото, уважаеми фенове, в основата на съществуването на нашия екип е чувството за независимост. Безусловното чувство за свободното изложение на личното ни мнение. Защото ние постоянно сме говорили на вас като свободни хора на свободни хора. От позицията, в която сме в този момент, не можем да създадем повече.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР