След 18-месечна битка в съда срещу бившите си мениджъри, Джони

...
След 18-месечна битка в съда срещу бившите си мениджъри, Джони
Коментари Харесай

Джони Деп спечели делото срещу мениджърите си

След 18-месечна борба в съда против някогашните си мениджъри, Джони Деп завоюва 25 милиона $ от съглашение.

„ Джони Деп е удовлетворен, че се споразумя с The Management Group, откакто си потърси правата по правосъден път през януари 2017 година Делото против тях и последвалото съглашение са проява, че Джони е решен да отбрани репутацията, кариерата и фамилията си “, съобщи пред сп. People юристът на артиста – Адам Лоудман.

Припомняме, че неотдавна звездата от поредицата „ Карибски пирати “ разяснява делото против някогашните си мениджъри за машинация и немарливост, които се опитвали тихомълком да го разоряват. В съда братята Джоел и Робърт Мандел от компанията The Management Group предоставиха документи, в които се показва, че разточителният метод на живот на Деп му коства 2 милиона $ месечно. В настоящо изявление пред сп. Rolling Stone той съобщи, че някои от документите им показват разходи, доста по-ниски от действителната сума.

„ Обидно е да се каже, че давам по 30 000 $ на месец за вино. Понеже давам доста повече. И, междудругото, да изстрелям Хънтър в ши*аното небе (б. а. - Деп изстреля над каньон прахта на починалия си другар – журналистът Хънтър Томпсън) не ми излезе 3 милиона, а 5. “,

показа мъжът, увековечил облици като Джак Спароу и Лудият шапкар.

Говорителят на компанията Management Group Дейвид Шейн отговори, че артистът е „ измамник, който отхвърля да поеме отговорност за възмутителното си държание и принуждава други да лъжат вместо него “. В правосъдните документи компанията показва още, че Деп е профукал за негативно време 75 милиона $, с цел да купи и поддържа 14 къщи, измежду които верига бахамски острови и френски палат.

Източник: Monitor.bg

Снимка: WENN
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР