След 14-месечна пауза бившата водачка в световната ранглиста Серина Уилямс

...
След 14-месечна пауза бившата водачка в световната ранглиста Серина Уилямс
Коментари Харесай

Серина Уилямс се завърна с победа след 14 месеца

След 14-месечна пауза някогашната лидерка в международната класация Серина Уилямс се завърна с победа в формален мач.

Американката се наложи със 7:5, 6:3 над Зарина Диас от Казахстан на шампионата в Индиън Уелс, щата Калифорния, който е от най-високата категория „ Премиер наложителен “.

Уилямс беше играла за последно на Откритото състезание на Австралия през януари 2017 година, когато завоюва 23-ата си купа от Големия шлем.

В първия сет „ поръждясалата “ Серина имаше проблеми, само че въпреки всичко съумя да пробие за 6:5 и след това да сервира сполучливо за спечелването на частта. Във втората в първите шест гейма двете си размениха по два брейка. След 3:3 американката не загуби повече гейм.

„ Беше доста вълнуващо да играя тук тази нощ. Това значи доста за мен “, призна трогнатата огромна шампионка, която през септември роди щерка си.

Уилямс приключи с четири аса, само че и четири двойни неточности. Следващата ѝ съперничка ще бъде Кики Бертенс от Холандия.

Още една майка и някогашна номер едно записа победа в Индиън Уелс през днешния ден. Двукратната шампионка в шампионата Виктория Азаренка от Беларус победи британката Хедър Уотсън с 6:4, 6:2.

Във втори кръг тя се изправя против американката Слоан Стивънс.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР