След 13 мача в италианската отборите на Милан и Наполи

...
След 13 мача в италианската отборите на Милан и Наполи
Коментари Харесай

Лидерите Милан и Наполи продължават ожесточения спор в Серия А

След 13 мача в италианската тимовете на Милан и Наполи не престават да се движат компактно залепени един за различен на върха в подреждането. В последните четири кръга двата отбора записват идентични резултати, с което никой не съумява да се откъсне еднолично на първото място.

В последните два мача обаче и , и Наполи изгубиха скъпи точки, което разреши на тимове като Интер и Аталанта да ги позастигнат. И двата отбора се срещнаха с Интер в миналите два кръга, като " росонерите " взеха точка, до момента в който неаполитанци записаха загуба.
Следващите трудности пред Милан и Наполи
В 14-ия кръг на Серия А Милан се изправя против отбора на Сасуоло, до момента в който Наполи ще играе дерби с Лацио. За дуела Милан - Сасуоло дава 1.52 коефициента за победа на " росонерите ", 4.80 за тъждество и 6.30 за победа на гостите. За срещата Наполи - Лацио пък коефициентите са надлежно 1.90 за победа на домакините, 4.00 за " хикс " и 4.10 за победа на гостите.


Непробиваемата неаполитанска отбрана




До момента Наполи демонстрира най-силна игра в отбрана, като е позволил едвам седем гола във вратата си. Сега обаче възпитаниците на Лучано Спалети ще се изправят против една от най-силните офанзиви в Италия - тази на Лацио, която е отбелязала 25 гола през сегашния сезон (със седем гола по-малко от Интер, който е най-резултатен). efbet предлага 1.75 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.25 за под 2,5 гола. 

Що се отнася до Милан, отборът е вкарал 29 гола в Серия А и е позволил 15. Техният противник Сасуоло е отбелязал 19 попадения и е получил 20 гола във вратата си. Коефициентът за над 2,5 гола в този мач е 1.55, до момента в който за под 2,5 гола - 2.65. Последните три срещи сред тези два тима непроменяемо приключват при резултат 1:2.


" Вълците " на Моуриньо се изправят против Торино
Друг забавен мач от неделната стратегия в Серия А опълчва тимовете на Рома и Торино. За тази среща дава 1.71 коефициент за победа на " вълците ", 4.25 за тъждество и 4.90 за победа на гостите от Торино. Последните три срещи сред тези два тима приключват над 2,5 гола. За днешния дуел коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.80, а за под 2,5 - 2.15.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР