След 13 изиграни мача Реал Мадрид все още е непобеден

...
След 13 изиграни мача Реал Мадрид все още е непобеден
Коментари Харесай

Реал Мадрид си отмъсти на Бургос и спечели за 13-и пореден път

След 13 изиграни мача Реал Мадрид към момента е непобеден в баскетболното състезание на Испания. Съставът на старши треньора Пабло Ласо си отмъсти на Сан Пабло Бургос за провалянето във финалната фаза на Лига Ендеса за предишния сезон и този път беше праволинеен при гостуването си - в среща от 13-ия кръг на испанския шампионат.

El suma un nuevo triunfo para mantenerse invicto en la (60-74)
— Liga Endesa (@ACBCOM) Така мадридчани остават съвършени с 13 победи от 13 мача от началото на сезона в Испания и решително водят в подреждането. Бургос пък инкасира третото си проваляне и за момента се намира на петата позиция с актив от 8 триумфа и 4 загуби.
В първите пет минути от дуела нито един от двата отбора се съумя да си обезпечи сериозен задатък, само че това се случи малко по-късно след серия от 0:10 в интерес на Реал Мадрид, която им донесе първия двуцифрен задатък в дуела - 6:17. Последваха положителни минути за домакините, които затвориха частта с 10 следващи точки и по този метод унищожиха съвсем изцяло изоставането си - 16:17 след първите 10 минути.

Clase de FUNDAMENTOS de
¡Qué matazo!
En directo por
— Liga Endesa (@ACBCOM)
Гостите още веднъж се отскубнаха в резултата след положително начало на втората четвърт - 22:28. Гаруба, Дек и Руди Фернандес помогнаха на " белите " да излязат напред в резултата със седем точки към края на частта, само че Деян Кравич върна две и оформи крайното 29:34 след две четвърти игра.

se COME el aro
En directo por
— Liga Endesa (@ACBCOM)
Тройка на Витор Бените на старта на третия интервал ядоса момчетата на Пабло Ласо и те отвърнаха с 9 поредни точки, посредством които " лос бланкос " си върнаха двуцифрения точков задатък - 32:43. " Белите " продължаваха да се показват на нормалното си високо равнище и се отдръпнаха на къса пауза при 41:56 преди началото на последната четвърт. В нея Реал резервира удобната си преднина и победи с крайното 58:74.

Нико Лапровитола поведе Реал с 13 точки, а Руди Фернандес добави 10 за триумфа. Деян Кравич означи 14 пункта за Бургос, до момента в който Витор Бените се разписа с 13.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР