След 13 дни в болница, принцесата на Уелс беше изписана

...
След 13 дни в болница, принцесата на Уелс беше изписана
Коментари Харесай

Пуснаха Кейт Мидълтън от болницата

След 13 дни в болница, принцесата на Уелс беше изписана от Лондонската клиника след коремна интервенция и се запъти към дома си в Adelaide Cottage в Уиндзор, с цел да продължи възобновяване си

Принцесата на Уелс е напуснала болничното заведение след коремна интервенция и е у дома и има „ добър прогрес “, защото е оповестена нова настояща информация за нейното здраве.

След 13 дни в Лондонската клиника, 42-годишната Кейт се прибра през днешния ден в Аделаида Котидж в Уиндзор, с цел да се събере още веднъж с децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Там тя ще продължи възобновяване си от интервенцията, която се организира на 17 януари. Точните детайлности за положението на принцесата не бяха разкрити, само че по-рано беше казано, че не е обвързвано с рак.

В изказване от двореца Кенсингтън през днешния ден се споделя: „ Принцесата на Уелс се завърна вкъщи в Уиндзор, с цел да продължи възобновяване си от интервенцията. Тя напредва добре. Принцът и принцесата желаят да кажат голямо благодаря на целия екип в Лондонската клиника, изключително на отдадения сестрински личен състав, за грижите, които са дали. Семейство Уелс продължава да е признателно за положителните пожелания, които са получили от целия свят. "

Кейт, която за последно беше забелязана обществено на Коледа, ще продължи възобновяване си в Уиндзор, където ще би трябвало да си почине, само че работата й ще продължи, заяви по-рано The Times. Обикновено дните й щяха да бъдат формирани от учебни работи и кралски работни места, където тя щеше да има срещи с персоналния си офис, благотворителни организации или може би с екипа на Royal Foundation.

След като кралят се възвръща от коригиращо лекуване, а Уилям – идващият в редицата за трона – и Кейт отвън игра за близко бъдеще, отслабналата монархия на Чарлз – с изчезнали трима от най-старшите членове на кралското семейство – е подложена на напън в метод, невъобразим до момента по време на неговото ръководство.

Камила към момента извършва задължения, присъединявайки се към кралската принцеса, херцога и херцогинята на Единбург, херцога и херцогинята на Глостър, херцога на Кент и принцеса Александра като актуалната работеща монархия – като последните две наподобяват все по-слаби през последните години.

Всички са на 70 и 80 години, като се изключи Едуард, който навършва 60 през март, и Софи, която чества 59-ия си рожден ден в събота. Принц Хари, чиито спорни обвинявания разтревожиха кралските особи, и опозореният принц Андрю остават в линията на заместничество, само че и двамата се отдръпнаха като работещи кралски особи.

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР