След 11 мача на професионалния ринг Тервел Пулев успя да

...
След 11 мача на професионалния ринг Тервел Пулев успя да
Коментари Харесай

Тервел Пулев с брутален нокаут и шампионски пояс!

След 11 мача на професионалния кръг Тервел Пулев съумя да завоюва шампионски пояс в 12-ия си мач. В зала " Арена Армеец " по-малкият брат Пулев приключи срещата против Леонардо Бруцезе още във втория рунд, нокаутирайки италианския пртендент за европейската купа в полутежка категория.
Непобеденият досега българин излезе на кръга пределно стимулиран и даже не разреши на италианеца да си мечтае за освен това от бърза загуба. Още в първия рунд Пулев прати Бруцезе в нокдаун на два пъти, а късата отмора сред рундовете не оказа помощ на италианеца. Секунди след старта на 2-ия рунд Тервел прати противника си на земята за 3-и път и този път той не съумя да се изправи - нокаут в интерес на Терве.
След 11 часа на кръга се качва и братът на Тервел - Кубрат, който ще се бие за претендентското място на IBF. Може да следите борбата Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Може да видите БРУТАЛНИТЕ нокдауни и страховитият нокаут на Тервел Пулев в Sportlive.bg .
ВАЖНИ НОВИНИ ПРЕЗ ДЕНЯ
08:00 - ЕТО КЪДЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ КУБРАТ ПУЛЕВ - ХЮИ ФЮРИ
08:30 - КЪДЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ - ЛЕОНАРДО БРУЦЕЗЕ
09:00 Любопитно изявление на Sportlive.bg за една от слабостите в играта на Кубрат Пулев, на която е обърнато доста съществено внимание - четете тук !
13:00 - Кобрата ПРЕДИ и СЕГА - доказателството, че Пулев се намира в най-хубавата форма в кариерата си - СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК
14:00 - На какво се дължи физическата промяна на Кубрат Пулев - изявлението на Sportlive.bg с Кобрата четете тук !
15:00 - Стана ясно каква сума ще си разделят двамата боксьори - детайлности четете тук !
15:30 - Кубрат проговори за травмата, която го извади от мача против Антъни Джошуа. Самият той разгласи, че е имал " чувство " в региона на гръдния панер - детайлности четете тук !
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР