След 11 години с фланелката на Манчестър Сити, 4 шампионски

...
След 11 години с фланелката на Манчестър Сити, 4 шампионски
Коментари Харесай

Капитанът на "Сити" напуска след 11 години и английския требъл

След 11 години с фланелката на " Манчестър Сити ", 4 шампионски трофеи на Англия, 4 Купи на страната и 2 на Футболната асоциация, капитанът Венсан Компани разгласи, че ще напусне отбора!

Съобщението за раздялата беше оповестено на формалните страници на клуба в обществените мрежи.

Компани беше капитан на " жителите " и през сегашния сезон, когато отборът завоюва шампионската купа и двете Купи вкъщи, постигайки требъл.

Снимка: Reuters

33-годишният белгиец подписа с " Манчестър Сити " през 2008 година Преди това той игра в " Андерлехт " и " Хамбургер ".

През всички тези години той изигра 360 мача за първенците, в които вкара 20 гола и направи 11 асистенции, а почитателите го обожават!

My captain, my captain @VincentKompany leaves Manchester City

#mancity https://t.co/4lbs8eubxX
— Manchester City (@ManCity) May 19, 2019

" Колкото и съкрушително да е за мен, пристигна времето да си потегли. В какъв сезон се отдръпвам единствено! Не усещам нищо, с изключение на признателност. Благодарен съм на всички, които ме поддържаха в това особено пътешестване, в този доста специфичен клуб. Спомням си първия ден, толкоз ясно, колкото и последния. Спомням си безграничната положителното, която получих от хората на Манчестър. Никога няма да не помни по какъв начин всички почитатели на " Сити " останаха лоялни към мен в положителни и изключително в неприятни времена. Срещу всички прогнози, вие постоянно ме подкрепяхте и ме вдъхновявахте в никакъв случай да не се предавам. Шейх Мансур промени живота ми, както и живота на всички почитатели на тима по света. За това ще му бъда признателен вечно! ", гласи обръщението на бранителя.

До момента той към момента не е оповестил по какъв начин счита да продължи кариерата си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР