След 10-годишна кариера в чужбина и завръщайки се в България

...
След 10-годишна кариера в чужбина и завръщайки се в България
Коментари Харесай

Мисис България избухна във Фейсбук: Барбита-Богини ни рекламират пред ЕС

След 10-годишна кариера в чужбина и завръщайки се в България носителката на купата Мисис България Ана Иванова стана очевидец на Европредседателството ни с разиграването на подиуми пред и зад кулисите. По мотив мизансцена и необявените функции в целия театър, тя написа коментар в профила си във Facebook, ставайки очевидец на скупчването на силиконки и златотърсачки в 5-звездния хотел, в който са настанени гостите от Европейски Съюз. 

"Добре пристигнали, скъпи европредседатели в страната на неограничените благоприятни условия и Богини - България! Ще направя един доста лек разбор на Вашата идна аудиенция или по-точно по какъв начин персонално аз виждам развиването на нещата в идващите шест месеца в нашата блага татковина...

Започнахме добре, всичко беше на равнище, даже имахме достойнството да чуем прочувствена откриваща тирада на майчиния ни език - реверанс за труда и уважението, което ни бе указано! Седмица, две - опознаване на колектива, замяна на визитки, завързване на контакти, запознаване с българската просвета, а имено "шопската салата " и домашната ракия на дядо Ставри, сред маските, на не сигурно разбраните Кукери?!...

Но след дългите и уморителни договаряния и диспути, идва моментът за най-сладкото...за почивката, за разпускането... Още повече - щом имате удоволствието да бъдете посетители на един от най-изтънчените и вълнуващи....(тук е моментът на въображението)....ще оставя Вие да довършите....в България!

В същото време, посещавайки най-популярната обществена мрежа, виждам по какъв начин пластмасови кукли Барби са вложили в подготовката за наличието си на сходни събития, само че несъмнено за възвръщаемост на инвестицията, която сама по себе си надвишава 200 Евро (доста за стандарта на благата татковина за вечер - 150 лева грим, 100 лева прическа, 40 лева рокля от базар бг., 100 лева обувки и чанта - тотал: 390 лева.) - всичко това "високо качествени " имитиращи артикули! За покупателната дарба на средностатистическия българин това са доста пари за една вечер, само че както загатнах не е инцидентно, не е без предумисъл!!!

Всяка вечер след 20:00 ч. лоби барът на.... е претъпкан с всевъзможни вариации на силиконови кукли Барби и поклоннички на поп-фолк (чалга) културата.... Разпускането е 100% в програмата на нашите Европейски Съюз ръководители, защото, повярвайте ми, в Брюксел не биха могли да се насладят на нещо сходно - вечеря, след това коктейл, последвани от дъжд от салфетки, фотоси във фоайета и тоалетни и несъмнено - хубавото българско шампанско "Искра ", само че с етикет, на който написа Моеет!

В този миг тези 200 Евро инвестиция към този момент са стъпили на кота нула и стартират процеса на своята възвръщаемост! Но въпреки всичко, да не бъдем черногледи, да се опитаме да забележим и другата страна на монетата - Европейски Съюз ще разбере за добре развитата чалга просвета в България, а около нея ще чуе и благозвучния майчин език на българина или най-малко нашите поп-фолк поклоннички ще научат, че Брюксел е град, а не страна или може би даже и някой непознат език - британски, френски...

Не ме разбирайте неправилно, аз нямам нищо срещу обстоятелството, че България е хазаин на ЕС-председателството, това е голяма безвъзмездна реклама за моето благо родно място... Надявам се да е реклама за положително, а куклите Барби да бъдат онази част от рекламата, която е неизбежна. В случая гостите на председателството ще са щастливи, задоволени във всевъзможен смисъл на думата, и видиш ли - от септември 2018 година може да сме домакини и на НАТО, НАСА, Пентагона и т.н. 

Равносметката е, че няма единствено нашите дипломати и политици да са на плюс от това наше домакинство! Надявам се да няма разпознаващи се Богини ;) А в случай че има, скърбя - истината от време на време боли! Бог да пази фамилиите ни и България! Поздрави от една простосмъртна! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР