След 10 години е намерено мумифицираното тяло на изчезнал човек

...
След 10 години е намерено мумифицираното тяло на изчезнал човек
Коментари Харесай

След 10 години е намерено тялото на изчезнал човек на работното му място

След 10 години е открито мумифицираното тяло на липсващ човек на работното му място зад хладилните камери.Лари Ели Моуриньо-Монкада, на 25 година, гражданин на Каунсил-Блафс (Council Bluffs), щата Айова, в Съединени американски щати, изчезва на 28 ноември 2009 година Последно са го видели същия ден на работното му място – супермаркета No Frills. Изведнъж липсващ.В този ден, Лари бил доста разчувствуван от сутринта. Всичко почнало след празника на Деня на благодарността, в нощта на 27 ноември. Всички служащи от магазина почивали, само че Лари трябвало да работи цяла нощ (HiddenTruth.site).След промяната си, той се прибрал вкъщи доста смутен и във очевидно огромен стрес.Психичното му състояние ставало още по-нестабилно. Майка му мощно се тормозила и го помоли да отиде на доктор. Лари го направил, а лекарят му предписал антидепресанти.

 Изчезнал и открит след 10 години
Изчезнал и открит след 10 годиниНа сутринта на 28 ноември, преди да тръгне за работа, Лари споделил на майка си, че чува гласове в главата си, които му казвали да яде повече захар. Те му говорели, че по този начин ще се успокои и сърцето му няма да бие толкоз мощно. След това, той отива на работа, където изчезва към средата на работния ден.
Никой не знаел какво се е случило с него и никой не го е виждал да потегля за някъде. Разследването по делото за изгубване бързо стигнало до задънена улица и било обявено за нерешено.През 2016 година, супермаркетът No Frills е затворен и никой не правил нищо със постройката в продължение на две години. Но, през януари 2019 година, пристигнали служащи, които започнали да изнасят остарели хладилни витрини и шкафове.Четете още: Истинската история за изчезналият 9-годишен Уолтър и филмът РазмянатаИзведнъж, на 24 януари, зад една от хладилните камери, разкрили мумифицирани човешки остатъци.Първоначално полицията решила, че в стаята са открити остатъци на скитник, само че неотдавна е установена самоличността на умрелия и се оказва, че това е изчезналият Лари Ели Моуриньо-Монкада. Той е разпознат с ДНК тест.

 2 3 - След 10 години е открито тялото на липсващ човек на работното му място
Все още не е съвсем ясно, какво тъкмо се е случило с него … Според главната версия, мъжът неволно се е подхлъзнал, когато е пушил, на един от огромните хладилници и е паднал в тясната междина сред него и стената. Според някогашен чиновник на този супермаркет, пушенето върху хладилниците измежду служащите не е извънредно.Но за какво никой не е чул писъците му? Дали бученето на хладилниците е толкоз мощно? От какво е умрял? От рухването, от задушаване или от апетит и жадност, като се е мъчил в продължение на няколко дни? Имало ли е някаква виновност неговото психологично състояние в този случай, заради което той е станал заплеснат и разсеян?Уви, не са получени отговори на всички тези въпроси. Тялото на Лари било сухо от толкоз зле, че експертите-криминалисти не съумели да открият повода за гибелта. Официално се смята, че това е случай.Потребители в мрежата изписват доста отзиви и мнения за случилото се. Едни считат, че Лари е бил душевен неустойчив и това е довело до гибелта му. Други пишат, че е видял нещо, което не е трябвало да вижда и е бил премахнат.А трети изричат мнение, че е бил нападнат от демони, които са причина за гласовете, които чувал, за ненормалното му положение и в последна сметка за съдбовния му край.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР