Славният играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че

...
Славният играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че
Коментари Харесай

Паро: Щом искаш да си шампион, трябва да мачкаш

Славният състезател и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов съобщи, че отборът на Стамен Белчев не би трябвало нито за момент да подценява идния конфликт с Пирин (Благоевград), тъй като противникът може да му сътвори главоболия на “Армията”.

“Ще ни е много мъчно. Пирин направи някои мощни игри като посетител - измъкна еднакъв от Лудогорец в Разград, би Ботев в Пловдив… Успешно играе на открито, като залага на очебийно отбранителен жанр и контраатаки. Така че ЦСКА няма право да подценява Пирин, а и по принцип няма мачове за подценяване. Ако ЦСКА играе на цялостни обороти, ще завоюва, тъй като е по-добрият и класен тим. Но в случай че малко подценят противника, нещата се изравняват. Пирин ще желаят да се покажат на “Армията”, с цел да ги види цяла България. Все отново “Армията” е най-голямата сцена в България, на която всеки желае да изпъкне в най-хубавата си светлина. Играчите им по този начин могат да се продадат. Но щом имаш за цел да си първенец, би трябвало да мачкаш. Друго избавление няма”, показа Паро за " Тема спорт ".

“Милен Радуканов също ще желае да се потвърди. Бил е в ЦСКА и несъмнено отново желае да пристигна. Това е обикновено. Изградил е бояк тим и би трябвало да се внимава”, предизвести Никодимов.

“Ако могат, играчите би трябвало да си решат мача още през първото полувреме. Да не се чака второто. Това би трябвало да е една хубава подготовка за дербито с Левски”, добави легендата на “армейците”.

“Надявам се паузата да не се отрази отрицателно на тима. Вярвам, че треньорският щаб си е приключил работата по време на почивката и тимът ще е готов”, приключи Паро.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР