Славия ще тръгне към защита на Купата на България без

...
Славия ще тръгне към защита на Купата на България без
Коментари Харесай

Славия без Шоколаров и Галин Иванов срещу Пирин

Славия ще тръгне към отбрана на Купата на България без двама съществени състезатели. “Белите” ще гостуват на втородивизионния Пирин (Благоевград) без Галин Иванов и Славчо Шоколаров. Сблъсъкът на стадион " Христо Ботев " е на следващия ден от 19:00 часа. Галин Иванов и Шоколаров няма да попаднат в групата за срещата. Причината е, че треньорът на столичани Златомир Загорчич избира да ги запази за мача с Ботев (Враца) за състезание. Двамата имат по 4 жълти картона и в случай че бъдат публично предизвестени в Благоевград, ще пропуснат борбата от 10-ия кръг на Първа лига.

В момента “белите” са на шеста позиция в шампионата и желаят да се утвърдят измежду челниците. Загорчич обаче никога няма да подценява срещата с орлетата. Домакините също ще се хвърлят крепко против Славия.

Пирин клати във Втора лига, откакто през предишния сезон изпадна от елита. Треньорът Петър Златинов разполага с млад състав, който е жаден за доказване. " Пирин е с обичаи в този шампионат и няма да отбиваме номера в него ", обявиха от лагера на “орлетата”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР