Славия ще се изправи срещу Етър във финалния плейоф за

...
Славия ще се изправи срещу Етър във финалния плейоф за
Коментари Харесай

Дузпа сложи край на сблъсъка Славия - Ботев

Славия ще се изправи против Етър във финалния плейоф за седмото място, откакто победи Ботев (Враца) с 1:0. Двата отбора не съумяха да отбележат в постоянното време и в продълженията Цветелин Чунчуков донесе триумфа на "белите " с гол от дузпа. Това се случи в 9-ата минута на първото 15-минутно продължение, като до ситуацията се стигна след нарушаване на Валери Домовчийски против Давид Муньос, предава sportal.bg.

Нападателят задържа леко испанеца за фланелката, същото направи и Муньос с фланелката на Домовчийски, само че бранителят падна в наказателното поле и завоюва 11-метров углавен удар за отбора си. Първата среща сред двата тима във Враца приключи 0:0 и с общ резултат 1:0 Славия излезе като победител в това съревнование. Така тимът на Златомир Загорчичще играе против Етър, който по-рано отстрани Локомотив (Пловдив) с общ резултат 3:0 от двете срещи.

Гостите се намираха в отлична серия и нямаха загуба от 3 март, когато позволиха проваляне с 0:2 от Лудогорец в Разград. От тази дата до през днешния ден врачани записаха 5 победи и 4 равенства в шампионата в Първа лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР