Славия продължи във втория квалификационен кръг на Лига Европа, след

...
Славия продължи във втория квалификационен кръг на Лига Европа, след
Коментари Харесай

Венци Стефанов с емоционално изказване: Уважавам Левски, но мразя вандалите, които обиждаха покойното ми дете!

Славия продължи във втория квалификационен кръг на Лига Европа, откакто в профил финландския Илвес (Тампере). „ Белите “ завоюваха първия мач като посетител с 1:0, а през днешния ден победиха и на реванша с 2:1, написа Блиц.

В идващия кръг българският отбор ще се изправи против хърватския Хайдук (Сплит).

„ Доволен съм от това, че момчетата се раздадоха, от успеха. Доволен съм от това, че продължаваме в идващия кръг. Не искахме да мислим и приказваме за Хайдук преди да приключи днешният реванш. Ще бъде доста тежко, тъй като виждате, че Хърватия е международен вицешампион. Важното е да излезем и да играем по този начин, както играхме тези два мача – да се раздаваме “, сподели Венцеслав Стефанов след края на дуела.

Президентът на Славия разяснява и представянето на родните тимове в Европа: „ Да ви кажа... За Лудогорец съм спокоен, защото там има мощни футболисти. Те ще продължат в Шампионската лига. Мисля, че не съм аз индивидът, който да дава предписания. Гледаме единствено в нашата кухня. Стараем се да даваме късмет на българските футболисти и да вървим напред. Аз доста искам ЦСКА да продължи. Но ги няма тези футболисти с това възприятие. Виждате, че българите се раздадоха както се споделя, до последна капка кръв. Дано отсега нататък повече тимове могат да разчитат единствено на наши момчета. Пътят за България е единствено с наши футболисти. “

На въпрос за отпадането на Левски, Венци Стефанов отговори: „ Знаете ли, аз доста почитам Левски. Имам доста другари в Левски, почитам ги, само че ненавиждам тези хора, които вандалстват на терена, постоянно са ме обиждали - мен, починалото ми дете и фамилията ми. Затова по този начин се отнасям към тях. Не знам дали видяхте, само че през днешния ден на трибуните имаше майки с деца, бебешки колички. Искам по-често да виждаме деца и щастливи хора на трибуните, без ексцесии и издевателства. “

На Златомир Загорчич съм сложил цел да направи боеспособен тим, да дава късмет на наши деца. Галин Иванов е доста огромен мъж, благодаря му, че се развава. Разбрали сме се, че когато пожелае, ще му дам късмет. Но мисля, че в този момент се усеща добре при нас, водач е. Ако отиде в някой тим, би трябвало да е, тъй като си заслужава, а не на гъза на географията.

Безапелационно Лудогорец ще бъде първенец, нищо не е в положение да ги спре. Имат доста мощен тим и ще бъдат още по-силни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР