Славия приема ЦСКА-София днес от 18,45 часа в двубой от

...
Славия приема ЦСКА-София днес от 18,45 часа в двубой от
Коментари Харесай

ЦСКА-София излиза срещу Славия в генералната репетиция преди финала

Славия приема ЦСКА-София през днешния ден от 18,45 часа в дуел от първата шестица в efbet Лига. Двубоят е значим и за двата тима, които е борят за евроучастие. Отборът на Славия върви пети във краткотрайното класиране, само че разликата с днешния противник, който е втори, е единствено три точки.

Двубоят е генерална подготовка за ЦСКА-София преди финала за Купата на България в сряда, 1 юли, против носителя на трофея Локомотив Пловдив. Предвид значимия мач и сгъстения цикъл, се чака треньорът Милош Крушчич да извърши промени.
 " Червените " с най-хубавото против Славия, Крушчич не разрешава думата " край " (видео)
Висящите с картони титуляри Валентин Антов, Греъм Кери и Евандро ще стартират от скамейката, а титуляри ще стартират Гълъбов, Джеси и Енрике. Кристиян Малинов е осъден, а неговата роля в средата на терена ще извършва Жеферсон. Очаква се Стефано Белтраме да стартира в по-предни позиции, а през второто полувреме да бъде сменен от Тиаго Родригес. Атаката ще води Али Соу, който си върна голмайсторския усет.
 Програмата на ЦСКА-София до края на сезона
Ситуацията в Славия не е по никакъв начин добра за треньора Златомир Загорчич. Двамата съществени играчи са осъдени. Това са Бенгюзов и Гамаков. В халфовата линия младата звезда Филип Кръстев ще си партнира с Георги Вълчев. Друг вид е Галин Иванов да бъде върнат обратно до младия си сътрудник. В предни позиции ще работят Ивайло Димитров и Чунчуков.

В последния кръг Славия победи Локомотив Пловдив с 1:0 като посетител, до момента в който ЦСКА-София приключи зрелищно 3:3 с Левски. ЦСКА-София не си е подсигурил евроквотата и ще търси триумфа през днешния ден, с цел да си вдъхне самочувствие и да понижи напрежението преди финала за Купата на България.

Вероятни сформира:
Славия: Стергиакис, Патев, Христов, Виячки, Попадийн, Кръстев, Вълчев, Йомов, Иванов, Стоев, Чунчуков.
ЦСКА-София: Бусато, Мазику, Занев, Гълъбов, Турицов, Жеферсон, Пинто, Енрике, Белтраме, Джеси, Соу.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР