Славия приема Ботев (Пловдив) днес, в 15:00 часа, в отложен

...
Славия приема Ботев (Пловдив) днес, в 15:00 часа, в отложен
Коментари Харесай

Славия срещу Ботев в отложен мач от efbet Лига

Славия приема Ботев (Пловдив) през днешния ден, в 15:00 часа, в отсрочен мач от 11-ия кръг на efbet Лига.

По стратегия срещата трябваше да се изиграе на 31 октомври, само че бе отсрочена поради многото инфектирани с COVID-19 в състава на " белите ".
 Венци Стефанов пребори ковид
Венци Стефанов пребори ковид

Беше изписан от ВМА

И двата отбора се намират в тежко състояние преди днешната среща. Домакините са в серия от три мача без триумф. Всъщност " белите " имат едвам 2 победи от началото на сезона и се намират на предпоследното място в класирането.



На " Овча купел " се надяват тима да откри правилния път и да запише победа през днешния ден, с която да си върне самочувствието и да прибави скъпи точки в актива си.
 Георги Петков се завръща в състава на Славия
Георги Петков се завръща в състава на Славия

Ветеранът излекува контузия

В Ботев ситуацията не е доста по-цветущо. " Канарчетата " са много разтърсени след дербито с Локомотив (Пловдив) в предишния кръг, което бе изгубено с 0:6.

Сега играчите ще създадат всичко допустимо да се отърсят от шока и да се върнат към успехите, с което най-малко малко да успокоят гневните си почитатели.

Това ще бъде 127-ия конфликт сред тези два тима в елита. Интересното е, че до момента статистиката посред им е много изравнена - 50 победи за Славия, 50 победи за Ботев и 26 равенства. Головата разлика е 192-189 в интерес на пловдивчани.

Треньорът на домакините Александър Тарханов получи добра вест преди мача. Той още веднъж ще може да разчита на ветераните Георги Петков и Димитър Рангелов, които към този момент са здрави и подготвени за игра. Руският експерт обаче няма да може да употребява Янис Карабельов и Емил Стоев, които остават в лазарета. Терзиев пък е осъден за тази среща.
 Филип Кръстев: Тази година доста неща са разнообразни за Славия
Филип Кръстев: Тази година доста неща са разнообразни за Славия

В сряда " белите " одобряват Ботев (Пловдив)

В Ботев също имат много проблеми за решение. Треньорите Петър Пенчев и Тодор Онов не могат да употребяват контузения Виктор Генев и санкции Джонатан Перейра. Големият отсъстващ обаче ще бъде звездата на отбора Тодор Неделев.
 Синът на съветски милиардер идва за Ботев (Пловдив)
Синът на съветски милиардер идва за Ботев (Пловдив)

Антон Зингаревич към този момент е бил скрито в Пловдив
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР