Славия приема Берое в сблъсък от последния 26-и кръг от

...
Славия приема Берое в сблъсък от последния 26-и кръг от
Коментари Харесай

Славия иска да прекъсне негативна серия срещу Берое

Славия приема Берое в конфликт от последния 26-и кръг от постоянния сезон в efbet Лига. Срещата та " Овча купел " е с начален час 21:00 часа. Един против различен застават 5-ият и 6-ият във краткотрайното класиране, тъй че можем да чакаме много забавен дуел.

Славия е в прелестна форма преди днешния дуел. Възпитаниците на Златомир Загорчич имат 5 следващи победи на сметката си и общо 8 мача без проваляне. От друга страна обаче " белите " играят извънредно мъчно против Берое в последните години, изключително на собствен терен. Те нямат домакинска победа над старозагорци от 1 септември 2012 година насам, като през това време записаха 3 равенства и 5 загуби. Така че през днешния ден ще се опитат да сложат завършек на тази отрицателна серия.

Берое пък свърши първата си задача в предишния кръг, когато победи Черно море с 3:0 и си обезпечи място в Топ 6. Заралии обаче имат упоритости да се борят за място в Европа, а за задачата всяка точка им е от изключителна значимост, изключително против директен съперник за челните места.

Домакините довечера ще имат някои кадрови проблеми. Златомир Загорчич не може да употребява контузените Тасевски и Томбак, както и санкции Карабельов. Най-вероятно той ще стартира мача със Стергиакис под рамката и пред него в защита Патев, Христов, Виячки и Попадийн. Бенгюзов и Гамаков ще са отбранителните халфове, а Иванов и Кирилов ще оперират по крилата. Атаката ще води Чунчуков, а зад тила му ще бъде Кръстев.

Гостите в това време идват в най-благоприятен състав. Димитър Димитров евентуално ще изведе на терена Перниш на вратата и Фуртадо, Мезаг, Туба и Стоянов в отбрана. Макута и Конте ще работят на крилата, а Цветков и Минчев ще са двойката в средата на терена. В офанзива пък ще се разчита на Йосипович и Фол.

efbet Лига, 26 кръг:

СЛАВИЯ - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ: Стергиакис, Патев, Христов, Виячки, Бенгюзов, Гамаков, Попадийн, Кръстев, Кирилов, Иванов, Чунчуков

БЕРОЕ: Перниш, Фуртадо, Мезаг, Туба, Стоянов, Минчев, Цветков, Макута, Конте, Фол, Йосипович

Стадион: " Славия ", София
Съдия: Георги Иванов
Начало: 21:00 часа

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

efbet Лига 26 кръг, събота 13 юни  Славия 21:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР