Славия приема Берое в един от най-интересните мачове в последния

...
Славия приема Берое в един от най-интересните мачове в последния
Коментари Харесай

Славия ще спира негативна серия срещу Берое

Славия приема Берое в един от най-интересните мачове в последния 26-и кръг на постоянния сезон в Първа лига. Двубоят на " Овча Купел " е през днешния ден от 21:00 часа. Един против различен се изправят 5-ия против 6-ия във краткотрайното класиране.

" Белите " се намират в страхотна форма. Столичани записаха 5 следващи победи и се намират в серия от 8 мача без загуба. От друга страна отборът играе доста мъчно против Берое, изключително на собствен терен. Те нямат домакинска победа над старозагорци от 1 септември 2012 година насам, като през това време записаха 3 равенства и 5 загуби.
 Димитър Димитров дефинира групата на Берое за мача със Славия
Димитър Димитров дефинира групата на Берое за мача със Славия

И двата отбора ще играят във финалната шестица

Старозагорци си осигуриха място в Топ 6 предишния кръг, само че упоритостите им са да гонят място в Европа, заради което ще се опитат да стигнат до победа и против Славия.

" Белите " ще бъдат без контузените Тасевски и Томбак, както и санкции Карабельов. Златомир Загорчич най-вероятно той ще стартира мача със Стергиакис под рамката и пред него в защита Патев, Христов, Виячки и Попадийн. Бенгюзов и Гамаков ще са отбранителните халфове, а Иванов и Кирилов ще оперират по крилата. Атаката ще води Чунчуков, а зад тила му ще бъде Кръстев.
 Загорчич подгони връх в Славия
Загорчич подгони връх в Славия

Вече 3 години и 1 месец е отпред на " белите "

Берое идва в най-благоприятен състав. Треньорът Димитър Димитров ще остави запаса Мартин Камбуров, а вместо него от първата минута ще стартира Зоран Йосипович. Швейцарецът ще си партнира с Алиун Фол в предни позиции. Фуртадо, Мезаг, Туба и Стоянов ще игаят в отбрана. Макута и Конте ще работят на крилата, а Цветков и Минчев ще са двойката в средата на терена.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР