Славия представи четирима нови футболисти на старта на подготовката за

...
Славия представи четирима нови футболисти на старта на подготовката за
Коментари Харесай

Славия представи четирима нови, Загорчич постави високи цели

Славия показа четирима нови футболисти на старта на подготовката за новия сезон 2019/20, съобщи кореспондент на БГНЕС. Това са Емил Стоев, Николай Дюлгеров, Петър Патев и Христо Попадийн. Старши треньорът на „ белите ” Златомир Загорчич съобщи, че клубът ще продължи с политиката си да залага на млади играчи, само че се надява представянето на тима да е по-добро от предходния сезон.

„ Надявам се този сезон да сме доста по-силни от предишния, да се представяме по-добре. Дано подготовката мине без травми и футболистите да са здрави. Засега имаме четирима нови футболисти, само че е допустимо да има и още. Досега се разделихме с трима души, само че още не е публично. Рано е да се приказва за цели. При нас би трябвало да бъдат високи. Задължени сме да бъдем съсредоточени. Доволен съм, когато работя с младите, само че имаме и опитни в състава като Тасевски. Ще продължаваме по същия метод, като ще включим още двама-трима от школата в мъжкия тим ”, съобщи Златомир Загорчич пред медиите.

„ Рано е да се приказва за цели. При нас би трябвало да бъдат високи. Вратарят Георги Петков ще продължи да носи екипа на Славия и през идната акция. Той е огромен човек, капитан на тима и водач. Ще продължи и се надяваме да няма травми. Може доста да ни помогне ”, безапелационен беше сръбският експерт.

На футболистите на Славия следва да преминат функционални проучвания, а на 13 юни тимът отпътува на лагер в Банско, където ще бъдат изиграни пет другарски мача. На 6 юли пък столичани ще премерят сили с втородивизионния ЦСКА 1948. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР