Славия посреща Царско село в първи двубой от 12-тия кръг

...
Славия посреща Царско село в първи двубой от 12-тия кръг
Коментари Харесай

Славия и Царско село откриват поредната серия битки в efbet Лига

Славия посреща Царско село в първи дуел от 12-тия кръг на efbet Лига. Срещата ще се играе на стадион "Славия " в петъчния ден, като началният час на мача е 17:30.

Срещата ще може да наблюдавате в ефира на NOVA SPORT и PLAY DIEMA XTRA. От друга страна, ще можете да следите развоя на срещата минута по минута в уеб страницата на GONG.bg.

"Белите " влизат в дуела в много положително въодушевление. След успеха над Загорец в 1/16 финалите на Купата на България с 4:0 съставът на Златомир Загорчич реализира извънредно скъпа победа като посетител с 1:0 над Ботев в Пловдив. Сега тимът на Загорчич ще се преследва 2-ра поредна победа в шампионата.

Единственият проблем пред Златомит Загорчич е отсъствието на Димитър Велковски, който е осъден след следващия му червен картон през този сезон.

В лагера на Царско село нещата пък надалеч не са толкоз розови. "Царете " прекъснаха серията от 4 следващи загуби във всички шампионати след равенството против Черно море в предходния кръг. Момчетата на Никола Спасов обаче ще са окуражени да реализират и първа победа след огромно спиране.

Мартин Кавдански е осъден за състава на гостите поради натруване на картони. Контузени са Божидар Кацаров и Антонио Георгиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР