Славия победи юношеския национален отбор до 19 години на България

...
Славия победи юношеския национален отбор до 19 години на България
Коментари Харесай

Славия победи националния ни отбор до 19 години

Славия победи юношеския народен тим до 19 години на България с 3:1 (2:0) в контролна среща, която е част от подготовката на младоците за идното Европейско състезание в Грузия през юли. Ивайло Димитров откри резултата за Славия в 31-ата минута, а в 40-ата полузащитникът Янис Карабельов удвои. В последната минута на полувремето селекцията на Ангел Стойков получи дузпа, само че ветеранът Георги Петков избави удара на Тонислав Йорданов.

В 60-ата минута влезлият след почивката Георги Йомов направи 3:0 за Славия, а в 78-ата минута юношеските национали получиха втора дузпа, отсъдена поради нарушаване на новото попълнение Костадин Велков. Станислав Иванов я вкара за 3:1.

До момента три са сигурните нови попълнения на Славия, като контракти са подписали Славчо Шоколаров, Костадин Велков и Владислав Узунов. Левият защитник Михаил Венков продължава да тренира с отбора и по-нататък ще се преценя дали да бъде арестуван. От на следващия ден Славия отпътува на лагер в Банско до 6-и юли, където са обезпечени четири контролни срещи, а се търси пета. Ясните съперници са Берое, Пирин, Созопол и новаците във Втора лига Струмска популярност (Радомир).

Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР