Славия победи с 10 души Ботев във Враца с 2:0.

...
Славия победи с 10 души Ботев във Враца с 2:0.
Коментари Харесай

10 слависти биха Ботев във Враца

Славия победи с 10 души Ботев във Враца с 2:0. Двубоят бе от 19-ия кръг на efbet Лига. Янис Карабельов откри резултата за столичани в 17-ата минута. В 49-ата минута Попадийн получи втори жълт картон за жестоко нарушаване и остави " белите " с човек по-малко. В самото продължение на мача Емил Стоев вкара за 0:2.

В 6-ата минута Топката бе центирана от директен свободен удар в наказателото поле на врачани, само че домакините почистиха без проблем.

Три по-късно Калоян Кръстев насочи рисков удар по посока на вратата на домакините, само че той излезе в навън.

В 17-ата минута Янис Карабельов открива резултата във Враца, откакто се получи голяма бъркотия в наказателното поле на домакините и той бе най-съобразителен и бърз, вкарвайки във вратата за 0:1.

В 25-ата минута Велковски стреля от директен свободен удар, само че топката мина на сантиметри от лявата греда на Ботев Враца.

В 28-ата минута Петър Атанасов опита шанса си с рисков удар от близка отдалеченост, само че Георги Георгиев избави.

В 32-ата минута врачани стигнаха досвободен удар на левия фланг на офанзивата. Петър Атанасов центира, само че топката е избита от отбраната.

В 40-ата минута се стига до Нов свободен удар за домакините. Атанасов центрира и още веднъж защитата чисти далеко.

В 45-ата минута Галин Иванов стреля от далечвна отдалеченост през човек, която рикошира и умекоти удара, който отиде право в ръцете на Костов.

Още в първите минута на второто полувреме гостите остават с човек по-малко след втори жълт картон за Попадийн.

В 52-ата минута Георги Вълчев стреля доста рисково, само че Георгиев избави с опитност. Корнер! Атанасов центрира на първата греда, само че Дарко Тасевски почиства. В 70-ата минута Симеон Мечев центрира от корнер, само че отбраната на софиянци се оправи. Симеон Мечев опита шанса си от далечна отдалеченост, само че без шанс и в навън. В 88-ата минита Домовчийски вкара за 1:1 с глава след центриране отдясно на Васев, само че голът бе анулиран поради засада. В самото продължение на мача след съвършена контраофанзива Стоев се откъсна самичък зад отбраната на врачани и матира Костов за 0:2. Успехът изведе Славия на петото място с 29 т. Ботев (Вр) е 13-и с 13 т.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР